måndag 23 november 2015

Energisnål avfuktare

Med DS15F får du en effektiv och energisnål avfuktare , i förhållande till den mängd fukt den avlägsnar i timmen. Maskinens relativt låga kompressorkraft är också dess styrka, och den kan cirkulera luften även vid låga takhöjder, så som matkällare, och avfukta luften jämnt och effektivt. ED50F är en mycket energieffektiv och kraftfull avfuktare ! ED50F torkar tvätten och avfuktar källaren snabbare än någon annan . Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen.


Det finns luftavfuktare för olika användningsområden.

Luftavfuktare till huset? NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre. Torka-tvätt funktionen gör det smidigt att torka tvätt, du ställer bara in programmet och sätter timern på den tid du vill att den köra. Detta är en avfuktare som är tyst, energisnål och . En intelligent termisk avfuktare mäter med jämna mellanrum bland annat temperatur och luftfuktighet vilket innebär att avfuktaren endast är igång vid behov.


Detta innebär att avfuktaren blir effektiv och energisnål , . I denna fas är sorptionsavfuktare Acetec energisnål. Under denna fasen är sorptionsavfuktaren mycket energisnål då det bara är fläkten som är i drift.

Gemensamt för de billigare avfuktarna som tillfälligt skulle kunna lämpa sig i en krypgrund är att de drar mer el per avfuktad liter vatten än en dyrare väl anpassad sådan. Energisnål verkningsgrad. Man ska alltid jämföra effektförbrukningen per timme med hur mycket vatten som under den tiden kan avfuktas. Skall ha den till mitt källarförråd på 1kubikmeter. Avfuktare är en typ av torkutrustning.


Jämfört med att värma upp eller ventilera bort fukt och värme är avfuktning en energisnål metod. Hos oss kan du hyra avfuktare för såväl små som stora fuktskador. Vi har ett stort utbud med olika typer av avfuktare som snabbt . Robust och skaksäker funktion. Lagerstatus: 2-vardagar. Fukt i källare och krypgrunder kan leda till mögelskador.


Nu lanserar ett företag i Uppsala en ny typ av energisnål avfuktare som tar hand om fukten innan den hinner göra skada. Fuktig källare sedan pannan slängdes ut, fukt i krypgrunden, tvätt som torkar långsamt eller mögel i sommarstugan. En avfuktare är en energisnål och ekonomisk typ av torkutrustning. Om du väljer att hyra avfuktare hos oss så kan du spara pengar om du jämför med kostnader för avfuktningsmetoder som uppvärmning och ventilation.


En otillräcklig uppvärmning leder till att kondens bildas under golvet och det kan i sin tur medföra allvarliga fuktskador. Skydda dig från fukt i ditt golv genom att använda en effektiv och energisnål avfuktare från Acetec. Vi rekommenderar att du väljer en avfuktare som är både energisnål och miljövänlig.


TrygghetsVakten har flera alternativ på avfuktare beroende på hur det ser ut i din krypgrund och på vilket skydd du vill ha.

Du kan även lägga in en marktäckning för att förhindra fukt att stiga in i krypgrunden från marken. Stort utbud av avfuktare från kända varumärken till billiga priser. Fri frakt till hela landet.


TrygghetsVakten är moderna och driftsäkra avfuktare framtagna för att skydda ditt hus från fukt, lukt, mögel och radon. Köp TrygghetsVakten hos Soliduct. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения