fredag 2 oktober 2015

Golvglas till kamin

Snyggt skydd under braskaminen. Behövde ett snyggt eldplan till braskaminen nu när parketten blivit omlagt. Ett golvglas från Bauhaus var en snygg och ganska billig lösning.


Eftersom det var slut i lager satte jag bevakning på varan, och fick ett SMS efter dagar. Enkelt att beställa online och hämta i butiken ett par dagar . I olika dimensioner och tjocklek.

Hitta rätt golvplåt till din kamin hos Nordic Heating! En kamin ska ha eldstadsplan för att skydda mot gnistor. Du kan välja eldstadsplan i glas (6mm) eller plåt (2mm). Välj den form som passar till din kamin och den placering i hemmet du tänkt dig.


Säljes endast tillsammans med . Dessutom undviks att golvet tar skada från till exempel tappade vedträn. Golvskydd och golvplåtar. Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin.


Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter.

Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Produkten finns i varuhus. Visa lagersaldoFörväntat lagersaldoByt varuhus . Våra praktiska golvskydd och eldstadsplan finns i svart- eller grålackerad plåt och i härdat, genomskinligt glas. Våra eldstadsplan finns i flera olika utföranden och förutom att det är snygga och skyddar golvet är de lätta att plocka bort (gäller kort utförande) . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!


Eldstadsplan som golvplåt eller golvglas har vi passande till marknadens alla kaminer. Ett stort utbud av golvplåtar och golvglas. Jøtul erbjuder en bred variation av skyddsplattor för kamin och andra eldstäder.


Våra auktoriserade återförsäljare hjälper dig att hitta den produkt som passar dig. Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris. Glovglas rund med rak bakkant.


Droppformat golvglas till kamin. Takfönster för dagsljus och bra inomhusklimat. Inredning trä – trender och tips. Har en kamin från Contura som värmer i vardagsrummet.

Den står på en glasskiva. Problemet är att det kommer in skit under glasskivan som är. Handla smidigt ur vårt stora. Kaminen Andorra ska anslutas till rökkanal dimensionerad för rökgastemperatur med max.


Formskuren golvglas till TT. Gummitassar till kamin st. Under åren har vi sett till att bygga på vårt sortiment av tillbehör för kamin och eldstad. Emaljerade anslutningsrör.


Vi har de mesta som du kan tänkas behöva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения