onsdag 7 oktober 2015

Braskamin sundsvall

Välkommen till vår utställning av braskaminer. Vi kan hjälpa till med val av kamin och utföra installationen. Vi utför även renovering av skorstenar. Komplett Installationservice.


Vi hjälper dig med bygganmälan.

Du måste alltid göra en anmälan innan du installerar eldsta braskamin , kakelugn eller öppen spis, och numera även kassett eller insats. Då räcker det med att ett sotarintyg skickas in. Vi erbjuder installation och service av kamin , rökrör och värmepumpar. Bland våra leverantörer av kaminer finns många kända märken såsom Scandinavisk Spismiljö, Keddy, Jotul och Contura. Vi har något för alla smaker och erbjuder en.


Se våra aktuella kampanjer: KAMPANJER. Vår hemsida är anpassad för alla enheter! Vi renoverar befintliga skorstenar, med slangdragning eller glidgjutning.

Kontakta någon av våra duktiga . När du installerat en ny eldstad med rökkanal för att få slutbesked av kommunen. När du vill veta status på befintlig skorsten eller eldstad. Köpa Kamin , Kaminer i Sundsvall ? Kan jag montera en braskamin till min skorsten? Har du en gammal kamin du vill sälja?


Nya treglasfönster, altan och entrédörrar. Genomgående moderna och fräscha ytskikt samt fjärrvärme. Braskamin i både vardagsrum och uterum. Närhet till skolor för både stora och små, busshållplats, sjukhuset, affär, gångavstånd till stadskärnan och rekreationsområdet runt Norra Berget m. Vi finns i Hudiksvall, Nordanstig och Sundsvall.


Ring oss idag så hjälper vi er med ert tak eller ventilation idag. I takt med stigande energipriser satsar allt fler husägare på braskamin som uppvärmningskälla. Men kaminerna med stålskorstenar. Vid framtida husförsäljningar finns även risken att en ny ägare inte vet vad skorstenen tål och kanske sedan byter till en alltför kraftig kamin.


Mycket fint beläget radhus på populära radhusområdet Klockarberget.

Näst sist på lugn återvändsgata med skog och natur strax intill. Fina mervärden som garage och braskamin ! Fräsch helrenoverad 1-plansvilla med soligt läge. Rymligt ljust kök med golvvärme. Vardagsrum med braskamin med fläkt som sprider värmen i huset, utgång till stor delvis takad altan. Carport med isolerat förråd samt vedbod.


Ett helt nytt sätt att fördela luft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения