torsdag 2 april 2015

Göteborg energi kundtjänst

Välkommen att besöka oss: mån-tors 9-och fredag 9-15. Telefontid måndag-fredag kl. Kundservice : Här hjälper vi dig att besvara dina frågor, hitta . Vill du komma i kontakt med kundservie eller göra en felanmälan.


Vi kan allt om din el och våra tjänster är för dig som är företagskund. Ring oss, vi är på plats mellan 09.

Eller skicka e-post så får du svar inom timmar. Ringer kundtjänst och förklarar vad som hänt men det blev kalla handen. Lika kall kan jag vara när. Här får du svar på dina frågor oavsett om det handlar om ditt elavtal, elmarknaden eller kanske om våra fördelsprodukter som förenklar och förbättrar för dig som kund. Det är vi stolta över och . Vår prisbelönta kundservice ser till att du som kund får det elavtal som passar för just dina behov!


Vad lägger du din energi. Just nu söker vi medarbetare till följande tjänster: Innesäljare.

Anställning: tillsvidare . Här ser du vilka jobb som är lediga just nu, ansö. Vi hjälper dig med dina frågor och arbetar med dig som kund i fokus. Mycket information hittar du här på hemsidan och kan enkelt anmäla flyttning.


När du flyttar kan vi hjälpa dig att flytta med ditt befintliga elhandelsavtal till den nya adressen, så att du också i fortsättningen får el som till 1 kommer från helt förnybara källor som vin biobränsle och vattenkraft. Alltid förnybar el på köpet. Alla våra kunder får redan idag el och . Vi tror att du som söker har en hög arbetsmoral, en positiv attity serviceinriktad och har en god förmåga att både lyssna och kommunicera.


Kundtjänst öppettider är mån 8-2 tis-tors 8-och fre 8-16. Upptäck ett lokalt energiföretag med brett utbud och hög. Här hittar du den avtalsform som passar just dig. För oss är det självklart att erbjuda el uteslutande från förnybara energikällor.


Tillsammans gör vi skillnad. Energi efter dina förutsättningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения