onsdag 3 december 2014

Rökrör skorsten

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Eventuellt kan extra brandtätn. SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1GRÅ.


Finns i följande dimensioner: Ø1mm inre diameter - tjocklek 1mm.

En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att . Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun?


Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.


Huset jag nyss flyttat in i har en kamin och där reagerade jag på en sak, rökröret har en mindre diameter än rörgenomföringen in till skorstenen.

Jag antar att detta är pga. Men jag är ändå lite orolig för att det ska . Vi har insatsrör, glidgjutningsmassa, kaminrör och tillbehör för skorsten och renovering. Vilken skorstenslösning passar bäst i ditt hus? Med hjälp av skisserna nedan kan du räkna på hur mycket skorsten du behöver till ditt hus. Använd vår skorstensberäknare om du vill få full specifikation och pris.


Här hittar du bra tips, värt att veta och beskrivning om hur du installerar och monterar en braskamin och en rökstos i en skorsten. Vi har valt att arbeta med Finska Kota som tillverkar skorstenar för bastuugnar vilket ställer höga krav på skorstenen då rökgastemeraturerna är mycket höga bastuugnar. Tänk på att man vid taklutning över grader behöver kompletera med. Kanonpriser på allt inom ventilation - handla billigare och smartare hos oss. Här hittar du allt inom ventilation, från fläktar till FTX-aggregat och mycket mer.


Bastuskorsten av oisolerade rökrör , alla delar i rostfritt inkl regnhatt. Skorstenar och rökrör till bastuugnar ( ) . Här hos oss hittar ni endast marknadens bästa skorstenar. Denna modulskorsten som tillverkas av Sheidel kan enkelt putsas så det får ett traditionellt utseende.


Passar det bättre med en plåtskorsten så har vi NVI eller Scheidels per . Kaminexperten erbjuder skorstenar, skorstenar till kaminer och takhuvar bl.

Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения