fredag 5 december 2014

Montera skorstenshuv

Läs noga igenom monteringsinstruktionen innan du påbörjar arbetet. Då spar du tid och onödigt besvär. Innan du börjar montera skorsten med huv så bör . Jag ska i veckan mura om skorstenen på utsidan,. Nackdelar med skorstenshuv ?

Skorstenshuv på plegel tak. Ingående delar: - Beslag o Underbeslag (delar galvat) o Överbeslag (delar svart) o Kantprofillist (del svart) o Skruvsats (påse ). Mantelpaket o Mantelpaket (delar) o Teleskopisk förlängningsdel (delar). Huvtak o Huvtak inklusive regnskydd. Steg 2: Ta bort taktäckningen och loda ut vart centrum på skorstensröret skall komma upp genom innertaket.


Montera skorstensröret så att. Grått plåttak med grå skorstenshuv.

De flesta skorstenshuvarna är relativt enkla att montera på egen hand. Det som är viktigt är att tänka på att arbetet sker på en hög höjd. Säkerhetslina och att det verkligen finns de säkerhetsanordningar i övrigt för att komma upp till skorstenen och stå där, är självklarheter.


Uppstigningsanordning till fyrkantig skorstenshuv. Vik ut huvfästet och skruva fast det i sidoprofilerna med st plåtskruvar per sida. På annonsen fanns en logga från Sveriges skorstensfejaremästares riksförbund.


Nederbörd som snö och regn kan på sikt få ödesdigra konsekvenser för din skorsten. Ett enkelt sätt att hindra detta är att montera ett skorstensskydd som skyddar mot all nederbörd. Kontakta oss för gratis prisförslag.


Lås noga icenorn monteringsinstruktionen innan du påborjar arbetet. Innandu b6rjar montera skorsten med huv . Vi tillverkar och monterar skorstensskydd av högsta kvalité. Mycket lätt att mäta och montera. Detta skyddar skorstenen mot.


Vi samarbetar med flera sotningsdistrikt. Fågelskydd som tillval så du .

Hoppas att du är vid gott mod Nu till helgen när det är Valborg och allt ska väl vintern äntligen rasa ut en gång för alla ! Som jag har skrivit om i andra inlägg arbetar vi ju också med taksäkerhet. Bland annat har vi nu under april montera. Lösningen på detta är att montera en skorstenshuv. Måttagning, tillverkning och montering ingår alltid och de allra flesta önskemålen och idéerna angående färg och form går att lösa.


Vårt mål är att ert skorstensskydd skall vara monterat och klart senast en vecka efter beställning! Vår skorstenshuv har fågelsskydd som standard och går att få i en mängd olika kulörer. Gå sedan till kassan och skriv in dina exakta längder för din skorstenshuv i meddelandefältet. I meddandefältet skriver du även om du vill ha en svart eller röd skorstenshuv.


Vill du att vi ska montera huven åt dig, skriv då även det i meddelandefältet. Du kan självklart få hjälp av oss att . Svart skorstenshuv från Premodul. Du hittar bilder på olika skorstenslösningar och får förhoppningsvis inspiration till en lösning som skulle fungera hemma hos dig.


Premodul skorstenar är en helhetslösning, från anslutning av kamin till skorstenshuv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения