fredag 5 december 2014

Gasolkamin uterum

Det finns inget bättre sätt att ge riktigt behaglig och skön värme till rummets alla hörn än med en bra gasolkamin. Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske? Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också . Vi går igenom alternativ för uppvärmning uteruinfravärme uterum , golvvärme , gasolkamin , värmefläkt, värmepump och skorstensfri spis.


Har du exempelvis ett uterum på 25kvm med lite eller nästan ingen isolering så klarar du dig ändock väldigt bra med en gasolkamin med synlig låga på vår och höst (generellt sett) och om yttertemperaturen inte understiger -grader.

Att aldrig glömma är att en gasolvärmare höjer alltid temperaturen. Vi gillar Bluegaz BG gasolkamin för dess många användningsområden, höga effekt, och inbyggda säkerhetstänk. Gasolkaminen har dessutom en.


Den passar därför i såväl uterum och garage som i sommarstugor eller som komplement till din övriga uppvärmning. De fyra hjulen gör den enkel att flytta, . Viktigt att tänka på när du. Har ett isolerat uterum som ska få lite värmemöjligheter.

Uterummet är ca 25kvm och vi kommer bara använda värmen vid enstaka tillfällen under. Vissa kaminer ger behaglig konvektionsvärme och samtidigt glädjen och nöjet av flammande lågor, som i en öppen spis. Andra har utstuderade dekorativa detaljer.


Med vår infravärmare kan du styra värmen exakt dit du . Vidare är kaminen utrustad med piezotändning, förvaringsutrymme för kg gasol samt säkerhetsfunktioner som tändsäkring, koldioxidvakt och tippskydd. På BAUHAUS har vi ett stort sortiment med kaminer. Välj mellan en klassisk gasolkamin eller en kamin med både gas och elektrisk värme, båda med flera effektlägen. Välja mellan terassvärmare och gasolkamin. Har du inget tak på din uteplats är rekommendationen att använda en terassvärmare eller gasolvärmare.


Har du däremot en inglasad altan eller uterum får du bäst effekt om du använder en gasolkamin som värmekälla. För den riktigt ambitiösa är en kamin med skorsten ännu en möjlighet att värma upp rummet året runt. Kaminen bidrar även med oöverträffad mysfaktor till uterummet. Läs om värme i ditt uterum.


Praktisk gasolkamin utrustad med hjul för enkel placering. Michael Bergenstjerna, en av personerna bakom sajten Alltomuterum. Att skaffa uteruGuiden du letar efter”, tycker att man helst ska tänka på hur man ska värma upp sitt uterum innan man bygger det.

Det hänger ihop med hur man isolerar uterummet. Manhattan är en högkvalitativ gasolkamin med en tilltalande modern design tillverkad i en kombnation av gjuten aluminium , svart lackerad plåt samt rostfria detaljer. VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS VID FRÅGOR!


Har ingen el i stugan men vill kunna sova över där ibland. Nån som har nån erfarenhet av något av det så svara snälla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения