fredag 5 december 2014

Elpatron termostat

V med 2-stegs termostat och 3-poligt överhettningsskydd. Rostfri, syrafast elslinga 50R. Inklusive patron och kopplingsbox. Termostat mellan - grader. För vattenuppvärmning i elpannor och ackumulatortankar.


Vi har Fri Support på Golvvärme.

Den kan sedan kompetteras med termostat , temperaturbegränsare och kopplingsbox. Som alternativ finns även elpatroner tillverkade av keramiska element. Backer lagerför ett standardutbud av elpatroner för vatten- eller oljeuppvärmning i olika . Har en gammal going till elpatron som jag undersöker. Bifogar en bild: vad är vad på denna. Elpatronen består av en 2-polig termostat och ett 3-poligt överhet- tningsskydd.


Kopplingsbox Sinklusive termostat. Hejsan, jag behöver en termostat till en elpatron som klarar upp till 1grader.

Högre än 1grader har jag haft svårt att hitta. Alternativet får bli att styra det hela med en PID eller mikrokontroller, men jag är främst ute efter snabbast möjliga lösning just nu. Krångla till det hela gör jag gärna sen när allt är . Lagerstatus:Leverans inom dagar. El patron med inbyggd termostat.


Rekommenderas till max m3. Med justerbar termostat 0-grader. ROSTFRI ELPATRON Alde elpatron 230V i rostfritt stål för vattenburen värme. Styrning av temperatur och effektval via rumstermostaten.


Inbyggd transformator till 12V för rumstermostaten. Max radiatortryck MPa (bar). Handla TERMOSTAT till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Fungerar med KTXelpatron.


OEM är en elpatronserie med effekterna 4. Patronerna är utrustade med termostat och maxtemperaturbe- gränsare, effekten regleras i ett steg. Automatiken är monterad i en aluminiumbox. Namn, ELPATRON NORO SYNLIG ANSLUTNING 300W TERMOSTAT.


I droplistan till höger under Välj produkt finns alla våra elpatroner.

Elpatronerna finns i flera ytor så att du kan matcha med handdukstorken. Inuti elpatronen sitter det en steglös termostat. EP PPär utrustade med kopplingsbox Keller K8.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения