onsdag 3 december 2014

Braskamin montering

Ta del av vilka regler som finns kring montering av kamin och skorsten. Här hittar du information kring bygglov, tillstånd och installationsanvisningar. Följ med vårt arbetslag till en villa där vi installerar kamin och skorsten.


Vi får vara med från början då kaminen. Blir det billigare om jag -som är ganska händig hjälper till med installationen? När hålet är uppsågat kan den nya braskaminen ställas på plats.

Installera en braskamin ? Beroende på vilken modell man valt innebär detta mer eller mindre arbete. Var noga vid monteringen så att kaminen hamnar exakt där den ska och att skorstensanslutningen inte hamnar snett. Vi erbjuder kaminer, skorstenar och installation med bästa service.


VI GER DIG MER ÄN EN FÄRDIG KAMINLÖSNING för vi är effektiva utan avkall på kvalitet. MED VÅRA HANTVERKARE OCH INSTALLATÖRER får Du som du vill. Vi ser på din hemmamiljö och planlösning i valet av kamin. Vad kostar det att installera kamin totalt inkl kamin skorsten och installation ?

Låt säga att kaminen kostar 15. Kalkylen utgår från en installation av en rak skorsten. Prisuppgiften är ungefärlig. För att vi ska kunna lämna en slutgiltig offert behöver vi göra ett . Vi var och tittade på braskamin idag, det är contura som känns mest intressant. De hade en pre-modulskorsten till kaminerna!


Allmäna råd och förberedelser. För att installera en braskamin i huset måste du först göra en bygganmälan. Om du planerar att dra skorstenen längs fasaden kan bygglov vara nödvändigt.


Använd gärna vår mall för kontrollplan! Kärt barn har många namn, braskamin , kamin eller eldstad. Det är många som har det på sin önskelista idag, men vad ska du tänka på när du ska installera en kamin ? Nedan bidrar vi med ett par varma tips till dig som går i kamintankar.


Allt material som behövs för montering ska finnas på plats i anslutning till det utrymme där arbetet ska utföras, om inte annat avtalas med BAUHAUS vid köptillfälle. Att tänka på vid val av Braskamin. Eventuellt arbete med taksäkerhet offereras separat.


Vem drömmer inte om vintermys framför brasan?

Här får du veta vad du bör tänka på innan du installerar en braskamin hemma. Vi både installera och säljer kaminer och vi erbjuder dig som kund god service och designhjälp för ditt hem. Vi har lång erfarenhet av att sälja och installera kaminer. Vår kunder säger framför allt att de känner sig trygga i valet av oss.


Vi säljer kvalitetstestade kaminer och . Här kan du ladda ner monteringsanvisningar, certifikat, garantivillkor, prestandadeklarationer, produktbla exportkatalog, rysk katalog och bilder. I varje monteringsanvisning finns en eldningsinstruktion. Vi utför monteringar av braskaminer, insatskaminer och skorstenar. Har du redan en kamin köpt? Inget problem, vi monterar till marknadens bästa pris.


Vi hjälper er under hela processen från rätt val av kamin till montering , även . Vi hjälper dig med tips och trix kopplat till installationen av braskamin. Följ våra råd så går din installation enkelt och smidigt, vi lovar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения