onsdag 5 november 2014

Kompressor för hemmabruk

Ska du bara pumpa upp fotbollar och kolla däcktryck, eller behöver du en kompressor som klarar mer än så? Läs våra tips för hur du väljer kompressor. KOMPRESSOR HERKULES TWENTY 10BAR. Idealisk kompressor både för hemmabruk och i mer krävande förhållanden.


Dens kompakthet gör den smidig att förvara och.

Välkommen till oss på Jula! Står i begrepp att köp mig en enkel, billig kompressor , att ha till bland annat spikpistol, renblåsning av verktyg och liknande enklare syften. Kompressor från ÖoB, Bauhaus eller biltema? Sugen på en kompressor , vad ska jag ha ? Vi erbjuder kraftfulla och mångsidiga kompressorer från Mecafer och NuAir.


Kolvkompressorer är oftast något mer högljudda, och bör inte användas mer än ett par timmar per dygn, och lämpar sig bäst för hemmabruk. Kräver man extra högt tryck krävs ofta en tvåstegs- kompressor , som komprimerar luften i två steg.

Osäker på hur stor kompressor du behöver till verkstaden? Kontakta våra säljare, så . Utför en mängd uppgifter - pumpar däck. Läs testen i sin helhet och se övriga testade produkter här. När du köper en kolvkompressor bör du beakta till vad och hur intensivt den ska användas. Under en 10-minutersperiod kan en hobbykompressor bara arbeta ca 50– av tiden på grund av värmebildning, medan en verkstadskompressor kan arbeta ca 60– av tiden.


Ska köpa en ny kompressor men vet inte vilket märke eller var jag ska köpa den. Har tittat på Biltema, Jula, DUAB, Verktygsboden, men vilka är bra? Skulle behöva lite råd och tips. Detta är endast ett urval av vårt sortiment.


I våra varuhus hittar du många fler varor! Jag måste ändå ha 230V-kompressor, så nån 3-fas är inte aktuellt. Ska huvudsakligen användas för. Så, jag hittar denna: Länk till Jula.


Finns inte många kompressor för hemmabruk som egentligen räcker till. Billig o bra kompressor ?

Blästra med saker från biltema. Både verkar ju vara ok men någon med mer kunskap om kompressor kanske kan hinta mig till att köpa endera Julas eller Biltemas modell. Har denna lilla oljefria kompressor som jag plockade upp när Jula reade ut den för en sexhundring. Har sett dem rea den flera. Dvs för hemmabruk , sk-t samma.


Fynda en riktigt bra kompressor till ett otroligt pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения