tisdag 31 oktober 2017

Spiskassett öppen spis

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och kassetter från Contura, Dovre, Lotus och Skandinavisk spismiljö. Det är enkelt att använda dig av både spiskassett så väl som en kamininsats.


De är även enkla att tända och de når en full effekt på bara ett par minuter.

Så oavsett om du har en befintlig öppen spis , . Att sätta in en spiskassett i din öppna spis är en fantastisk investering. Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad. På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser.


Med Contura får du en spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design.

Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Visst är det mysigt att elda i en öppen spis , men varmt blir det knappast. Faktum är att det ofta blir kallare.


Spisinsats och spiskassett till öppen spis är två effektiva, eleganta och prisvärda insatser som sparar pengar och blir en elegant utsmyckning i hemmet. Söker du en spiskassett , kassett, insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen.


Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Du får en effektiv uppvärmning till en relativt liten peng. Spiskassetter monteras i en öppen spis i anslutning till en skorsten med rör. Storleken på kassetten avgör vilken effekt på uppvärmningen du får.


Den största fördelen med att uppgradera din öppna spis med en spiskassett är att du höjer verkningsgraden från 5- till. En murad öppen spis utan vare sig spiskassett eller spisinsats är en dålig värmekälla! Med en öppen spis får både ordet öppen och begreppet elda för kråkorna en verklig innebörd.

Endast oekonomiska nostalgiker sätter idag in en öppen spis i ett nybyggt hus. Med en insats från Spishuset Wasa uppdaterar du din öppna spis till en modern och kostnadseffektiv värmekälla. Spiskassett för installation i öppen spis , framför allt i hörnspisar där stora luckor kan vara ett hinder.


Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Verkningsgraden i en öppen spis är enbart upp till , medan den med en braskassett kan komma upp i hela. Det blir stor skillnad i effekten.


Innan du köper en spiskassett. Med en kassett i spisen blir det mer värme i huset och mindre till kråkorna. Här får du veta mer om spisinsatser och vad du bör tänka på inför köp och installation. Många villor med öppen spis i . Jag funderade därför på att installera en spiskassett och även ordna tilluft till kassetten så man slipper det värsta kalldraget och får lite mer effektiv förbränning.


Dock är den huvudsakliga användningen av eldstaden inte att värma huset, utan vi brukar grilla korv i den och myselda lite. Komplettera med spiskassett i öppen spis. Mycket värmeenergi försvinner dock tillsammans med uppvärmd inneluft genom rökkanalen.


För att elda mer effektivt kan det därför vara bra att installera en spiskassett i den öppna spisen. Av gjutjärn eller stålplåt. Kallas både gjutjärnskassetter, gjutjärnsinsatser eller bara kassetter eller insatser. Kanske det är så att kärt barn har många namn – alla dessa namn har en sak gemensamt och det är du får ut mer värme på en mindre mängd ved. Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning.


En öppenspis är det mest energislukande . Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения