fredag 20 oktober 2017

Contura spis

Här kan du hitta ungefärliga priser på våra kaminer och eldstäder. Ta kontakt med dina närmaste återförsäljare för exakta priser och kampanjer. Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov. Köp den hos en av våra återförsäljare.


Oavsett storleken eller formen på din öppna spis, har vi en kamin-insats som är perfekt för dig.

Du behöver inte ha en öppen spis för att dra nytta av en vacker braskamin. Här har vi samlat fakta och tips om våra kaminer. I installationsanvisningarna hittar du bla. Flera av kaminerna finns i svart, vitt och grått, och med många praktiska . Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn.


Köp i E-butik med fraktfri direktleverans. Det finns även andra modeller att välja mellan så som kakelkaminer, spisinsats i öppen spis , kassetter och härliga vedspisar. Contura braskaminer gör hemtrevligt!


Du hittar dem i olika storlekar så väl som i olika prisklasser.

Det de har gemensamt är en hög . Din kamin är en effektiv värmekälla som är designad för att brinna rent och effektivt. Det kan jämföras med en öppen spis som kan förlora runt av värmen den genererar . Vi var helt inne på att riva ut rubbet och istället sätta dit en smal, rund braskamin. Vår spiskassett gör verkligen skillnad för värmen, så numera eldar vi nästan dagligen. Till vår funkisspis blev det mycket bra med det stora glaset och den diskreta ramen.


Många tror att den suttit där alltid”. Passar de flesta öppna spisar. Säljer och installerar braskaminer i Borås.


Kamincenter säljer och installerar braskaminer i Borås och Sjuhäradsbygden. Vår stora kaminutställning och butik finns på Göteborgsvägen 1i Borås. Om den ändå är mest är kompletteringsvärme så kanske det inte gör så mycket att den antagligen ger lite lägre effekt än en ny spis. Eller, rättare sagt så är nog inte effekten lägre så länge det brinner men en järnkamin svalnar ganska fort när elden har slocknat.


Men, hur mycket stiligare är inte en gammal fin kamin. Kunder som kommer in för att hälsa på bara för att få skryta lite om sin kamin och berätta hur nöjda dom är känns riktigt bra. Väljer man bara rätt spis för sitt . Behovet av att känna värmen från en vedeldad spis , är något vi människor har i oss sedan urminnes tider.


Lika skrämmande som elden är att skåda i fri form, lika. Höj mysfaktorn i hemmet genom att montera in en braskamin.

Vi monterar braskaminer för Hörby Lantmän. Taggar:brasabraskamineldahåltagning håltagning i . Hos Brasvärmegruppen hittar du kaminer av högsta kvalitet. Vi utför all installation från eldstad till skorsten.


Välkommen in i våra butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения