måndag 16 oktober 2017

Halmpellets pris

Halmen är malen, pelleterad och paketerad för att underlätta arbetet med att strö och minska kostnaderna för att mocka och transportera gödsel. För absolut bästa pris kan du sambeställa foder samtidigt som stallströ eller hämta själv från lagret i Enköping och Värnamo. RS Mustang tillverkar halmpellets enligt den senaste tekniken för att garantera jämn och hög kvalitet! Välkommen till RS Mustang! Billigare än spån och torv tack vare sin höga uppsugningsförmåga som minskar åtgången i kg, vilket gör att din årliga kostnad för strö och gödselhantering till din häst minskar ( se tabell nedan).


Rekommenderas till getter, mindre hästar och ponnier som kan ha svårt att krossa exempelvis spånpellets.

Uppsugningsförmågan är omedelbar. Priserna gäller lossning på ett ställe. För delad lossning debiterar vi 500kr exkl moms. Vi lossar med egen truck. Och jo, jag erkänner det är precis vad det här inlägget kommer handla om.


För med hästar så kommer mockning, oavsett hur man väljer att ställa upp dem (stall, lösdrift osv). Personligen så hatar jag att mocka! Jag förstår inte alls alla dom .

INSPIRATION TILL ATT SKAPA EN FÖRSTKLASSIG STRÖMEDEL FÖR HÄSTAR, SOM ÄNDRAR FORMEN PÅ HALM. Alla hästägare vet hur viktigt det är att hitta rätt strömaterial – det är lika viktigt som att välja bra foder. Rätt val av strömaterial kommer att . Kutterspånet är 1 svensk träråvara. Ger en ljusare miljö i stallet. Ett perfekt val för dig som vill ha det enkelt att mocka,.


Hästens liggbeteende kan påverkas av vilket strömaterial den hålls på, . Vår halmpellets är en ren naturprodukt. Den består av vetehalm och tillverkas under högt tryck, kompression och med hjälp av vattenånga. Halmpellets är även en bra . Tillverkningen sker utan några som helst tillsatser och innehåller inga . Varje år, under skördetid samlar vi in halm.


Det huvudsakiga råmaterialet för produktionen av halmpellets är vetehalm, som blir över efter spannmålsskörden. Sedan, under högtryck så så sker komprimering, för att göra halmpellets. Under produktionsprocessen så värms.


Till ett fantastiskt pris ! Köper mina via en kontakt i Göteborg till ett mycket bra pris. Byter inte bort detta till något annat, stått på spån, halm, torv o nu halmpellets , om man ska vara kritisk så kan jag väl uppleva att det luktar lite mer nu, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения