tisdag 24 oktober 2017

Mackjärn i gjutjärn

Fungerar även på alla slags inomhusspisar. Du kan haka av gångjärnet och få två smidiga små stekpannor där du steker bacon och ägg! Köp smörgåsjärn av Smart Fritid för riktigt snabb leverans och lågt pris!


Tänk dig att få äta våfflor eller varma mackor under en paus på vandringsturen, utflykten eller skidturen – lyxigt! Rejält järn tillverkat i gjutjärn, enkel att använda och rengöra.

Smörgåsjärn för tillagning över öppen eld. Tillaga smörgåsar,kött eller desserter över öppen eld. Camping och Friluftsliv(12). Välkommen till PriceRunner! Dubbelt smörgåsjärn i gjutjärn.


Rengör med vatten och torka gjutjärnsdelen torr efter. Mackjärn Eldmark utan påse.

Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. Med Stabilotherms mackjärn med älgmotiv gör du enkelt dina egna frasiga “ toasts” ute i naturen över öppen eld! Eller varför inte i eldstaden inne.


Grilljärnet gjort i gjutjärn med trähandtag. Utmärkt alternativ vid lägerelden. Förslag på recept: skivor formfranska. Dom mindre franskorna passar bäst till denna. Gjord så att mackorna kläms ihop på kanterna så inte det goda rinner ut.


Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen . Användning: Tvätta produkten med vatten innan första användningen. Produkten tål hög värme och alla typer av redskap, inkl metall. Använd smör eller olja i mackjärnet, så att järnet blir väl . Lämplig för st dubbla smörgåsar.


Med ett smörgåsjärn blir smörgåsen gourmetmat. Perfekt även för korvgrillning.

En stadig och praktisk brödrost för eldstaden, ett s. Det tål att läggas direkt i elden men anpassa stektiden till vad som finns i. Storleken är anpassad för större formfranska. Det har en form som klämmer åt brödens kanter men ger utrymme för fyllning i mitten. Laga perfekta toast med detta smörgåsjärn i riktigt gjutjärn.


Går utmärkt att använda över öppen eld. Prova tex fibertoastbröd med prästost, salami och en klick ädelost. Bredd toastyta: 24cm, längd:11cm .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения