fredag 20 oktober 2017

Givare till golvvärme

Jag kopplade bort givaren och mätte den men fick. Byta termostat till golvvärme ? Termostat till golvvärme felaktigt monterad? Här finns allt från shuntar till termostater Vid installation av värmegolv ska alltid en behörig elinstall.


I många fall regleras värmekällan av en givare som styr temperaturen på vattnet efter utetemperaturen.

Man kan fritt välja valfri golvvärmetermostat till sin golvvärme ! I de fall man redan har en värmekabel och vill hitta en ny termostat till den är fallet lite mer komplicerat. Ska HeatCom HCtermostat med kOhm vid grader passa amik givare med följande resistanser: Temp (C ) . Problemet är att golvvärmen endast fungerar om man vrider den på max. Ställer man på så är golvet kallt. Snabb och smart styrning av vattenburen golvvärme är nyckeln till både komfort och en lägre energianvändning.


Här kan du hitta svaret på de vanligaste frågorna om golvvärme och Ebecos produkter.

Egenskaper: Elektronisk termostat. Golvtemperaturgivarna har standarden 6. När man byter golvvärmetermostat skall man alltid även byta golvtemperaturgivaren. Har ni vattenburen golvvärme använder . Att få gå på ett varmt och skönt golv när det är kallt ute är en underbar känsla. Med vattenburen golvvärme får man en jämn och energieffektiv värme i hela rummet. TGolvvärme anpassas enkelt till alla rumsstorlekar.


Passar de flesta golv och alla solida undergolv. Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar! Golvvärmen fungerar lika bra oavsett hur du inreder och möblerar och med värmegolv slipper du dammsamlande element och rör.


Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du . Välj mellan invändig eller utvändig ratt och digital display. Modell med utvändig ratt finns även med 2-polig brytare samt i 4V.


Extern givare (RTS01) finns som tillbehör.

Kapsling: normalutförande (IP30). Booster-läge, Händelseläge eller Konstantläge) eller gå till. Nedanstående figur visar hur den s. I diagrammet framgår att skillnaden är så liten att linjerna för monteringsdjupen . Infälld digital termostat inklusive givare.


Z får endast installeras av en behörig elinstallatör. Om Z har varit utsatt för skada t. Inga kablar från termostat till golv. Styrs med utgångspunkt från golvyttemperatur för mer exakt temperaturstyrningen (i motsats till givare inbäddad i betong).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения