måndag 23 oktober 2017

Köksspis vedeldad

Välj den tidlösa, energieffektiva och miljövänliga smalspisen Viking som passar i både nya och gamla kök. Spis och Kaminboden är Sveriges största leverantör av Viking smalspisar och vedeldade köksspisar och det till Sveriges bästa priser. Vi renoverar även antika vedspisar och kaminer med års garanti.


Med en köksspis kan du både värma maten och rummet samt skapa en härlig mysfaktor i rummet. Vi säljer Lohberger, Viking och Smålandsspisen. Hos Kaminexperten lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar, vedugnar eller köksspisar och även vattenmantlade spisar.

Den absolut godaste maten är den som tillagas på en vedeldad spis i gjutjärn. Hos oss kan du köpa vedeldad köksspis. Vi har marknadens mest prisvärda produkter. Kontakta oss för mer information. Spraket och värmen från en vedeldad köksspis ger en härlig frukost stämning.


Dofterna från grytan, ett långkok på spisen, är även för många en njutning. Med en vedspis i köket blir du oberoende av el och kan i alla lägen laga din mat och värma din bostad. Utvecklingen har kommit långt och numera finns spisar för alla.

Oavsett om du har en vedspis sedan tidigare som inte längre fungerar eller vill installera en i ditt kök för att få en vacker möbel med flera funktioner så kan du hitta den perfekta modellen här hos oss. Att köpa en vedspis är även ofta en god investering för . Lagerstatus: (0) Leveranstiden är ca 3-arbetsdagar. Vedspis Idun nr- vedeldad köksspis. Finns i vår butik i Malmö och Finja.


Gammal nostalgisk modell i nytt utförande. Går att ansluta rökrör antingen baktill eller upptill ). Gjutjärnskaminer för kök. Här får du bra tips när du ska välja och köpa kamin och köksspisar i gjutjärn till ditt kök. För att beställa denna spis , vänligen kontakta en utav våra återförsäljare.


Hitta din närmsta återförsäljare här! BILD:och vannkappe vedkamin MARINELLA med sten . Jag bygger om i mitt kök och vill gärna installera en stor vedeldad köksspis i gjutjärn. Jag har letat på nätet men hittar ingen riktigt stor. Någon här som har tips om en stor köksspis. Modern högereldad vedeldad köksspis med två plattor och ugn.


Det här är en gammaldags vedspis på modernt vis.

Plattor, spistopp, ugnslucka, eldstadslucka och renslucka är i gjutjärn är innefattade i en yttermantel av vitlackerad stålplåt. Förbränningsluften leds till förbränningskammaren under luckan genom en separat . Den värmde bättre och använde betydligt mindre mängd ved än de öppna eldstäderna, dessutom samlades röken bättre i skorstenarna. En nackdel var att den öppna eldstadens ljus försvann, därför följde snart . Jag undrar om bestämmelser kring vedspis i kök. Det ska gå en metallplåt från spisen, typ meter, men på sidorna, vad krävs där?


Upp mot taket, vad krävs där ? De står långt ifrån spisen, 3–meter respektive meter. Svar: Jag förutsätter att det är en vanlig vedeldad köksspis. En vedeldad köksspis har en lång tradition i Sverige. Många kommer ihåg den från våra mor- och farföräldrar. Men nu börjar det bli populärt igen att sätta in köksspisar, även i nytillverkade hus.


Den fungerar som en bra värme källa i köket och när det blir strömavbrott kan man laga mat och baka som vanligt. När det nu närmar sig jul så känns det spännande att försöka sig på att laga mat och baka i ugnen på den vedeldade köksspisen. Plattorna får en fin värme och där kokas det ibland kaffe eller lagas mat men hur gör .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения