tisdag 10 oktober 2017

Fristående braskamin

Du behöver inte ha en öppen spis för att dra nytta av en vacker braskamin. På Contura har vi ett stort urval av fristående kaminer som kan placeras i stort sett var som helst i ditt hem för att ge energieffektiv värme och ett härligt sken från lågorna. Contura fristående kaminer erbjuder en fantastisk utsikt över elden tack vare . KAMPANJ: INVICTA BRASKAMIN_ ILLY 7kW_ gjutjärn. RABATT SKORSTEN SCHIEDEL (upp till ).

Braskamin INVICTA SEVILLE 2_ . En gjutjärnskamin är en gedigen möbel till stor nytta för dig. Våra kaminer i gjutjärn är av hög kvalitet till ett väldigt bra pris. Nedan hittar du vårt sortiment av gjutjärns kaminer klicka och läs mer. Vi är övertygade att du här ska finna en braskamin som passar in på era önskemål. När hösten har kommit och temperaturen är perfekt för mysiga inomhusaktiviteter är det dags att tända upp kaminen.


När du väljer kamin får du ta hänsyn till både utformning och pris - ska braskaminen till exempel vara vägghängd eller fristående ? För att inte tala om storlek, effekt och krav på miljövänlighet.

Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Varför inte nyttja den till att värma upp hela huset och tappvarmvattet? En vattenmantlad braskamin ger inte . Du kan välja mellan en kamin med eller utan sidoglas. Traditionella kaminer kyls ned förhållandevis snabbt, men vi har även värmelagrande kaminer som bevarar och håller kvar . Modern eller klassiskt tidlös? Mycket glas eller så hög verkningsgrad som möjligt?


Fristående kamin , insatskamin eller vill ni designa er egen eldstad? Vi erbjuder mängder av kaminmodeller från de mest kända leverantörerna på marknaden. Våra fristående modeller är mycket lämpade att använda som stilrena rumsavdelare och en fristående Bio kamin har dessutom fördelen av att vara ett flexibelt element i inredningen. Om du vill möblera om och flytta kaminen till ett annat läge i bostaden låter det sig enkelt göras utan några monteringsproblem. Design, modell, material och färg är alla relevanta faktorer att ta hänsyn till inför köpet av fristående kaminer.


Fler tips hittar du i vår blogg. Besök vår webshop för att köpa en fristående kamin. De kräver ingen skorsten och kan enkelt flyttas runt i hemmet. Kontakta oss för mer information.

Våra eldstäder är rök,- sot- och doftfria och ett resultat av gediget, svenskt hantverk. Men tidigare har det inte varit helt lätt att bygga till en kamin i ett hus eller lägenhet, då det traditionellt har krävts att du också bygger in en skorsten. Men Vaunis skorstenslösa braskaminer löser det problemet. Därför är det inte så konstigt att fristående kaminer har blivit en het inomhustrend under de senaste åren.


Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. De allra flesta som ska sätta in en eldstad väljer en braskamin , en fristående liten kamin som står tio till femton centimeter ut från väggen. Men har man redan en öppen spis av äldre modell hemma kan man göra den mycket effektivare genom att sätta in en insats. En öppen spis har mellan fem och tio . En kamin är en anordning avsedd för uppvärmning genom förbränning av brännbara material som till exempel ve pellets, kol eller koks.


En kamin som väger mindre än 2kg räknas som lätt eldstad och kan ofta placeras fritt på golvet. En braskamin är en fristående kamin som ansluts till en rökkanal. Det blir fin värme av den men den är ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения