tisdag 24 oktober 2017

Luft värmepump mitsubishi

Vi lämnar även års garanti! En luft - luftvärmepump utvinner energin från utomhusluften och sprider värme i inomhusluften. Bra testresultat hos Energimyndigheten, Driftsäker och slimmad design, 3D I See Sensor.


Klarar extremt tuffa miljöer och passar vårt nordiska klimat! Mitsubishi FHhar allt och lite till!

Luft - luftvärmepump , Inomhusdel, Utomhusdel. I vårt sortiment hittar du värmepumpar som passar i mindre hus eller fritidshus, större hus eller lokaler. Det finns även designade modeller i högblank svart eller vit. Föredrar du en golvnära placering av värmepump har vi det också.


Här finns en mängd olika modeller att välja mellan, så som SF-serien som riktar sig till den mindre villan eller sommarstugan, FH-serien . Beställ din luftvärmepump på elon. Kom ihåg att ta hänsyn till att. En luftvärmepump ger gott inomhusklimat och kan konverteras för att användas som luftkonditionering om sommaren.

Dagens värmepumpar är i de flesta fall ett mycket gott alternativ för uppvärmning av villor och fritidshus, och luftvärmepumpen är såväl enkel att installera som en skön . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Där har du de tre största aktörerna på den Svenska marknaden idag. Det är dessa som utvecklat modeller av värmepumpar för vårt nordiska klimat, vilket bör vara en viktig parameter inför ditt val. De som främst genomför tester av luftvärmepumpar är Statens Energimyndighet. Huset är ett enplans radhus på 1kvm.


Luftvärmepumpen sparar energi och pengar. Dina besparingar i värmekostnaderna börjar omedelbart då värmepumpen har tagits i bruk. Energipojkarna AB erbjuder kvalitativa luft- luft värmepumpar som håller. Vi använder oss bara utav Svenska general distributörer.


Hero LNär utrustad med alla de senaste funktionerna, en kraftig och slitstark kompressor, högsta . Vi sammanfattar skillnaderna mellan modellerna och hur de står sig i. Hyper-Heating tekniken gör det möjligtatt ha kvar den nominella värmekapaciteten hålls konstant ända ner till -°C. Dessutom garanteras från fabriken i Japan att luftvärmepumpen fortsätter ge värme ner . Kirigamine FH har den största energi besparingen i sin klass för hus med större värmebehov av de som testats hos Energimyndigheten. Den större värmepumpen , Kirigamine FH 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения