måndag 16 oktober 2017

Solfläkten

Fungerar utmärkt vid minusgrader, och ger bra tillskott även om temperaturen sjunker . Nominell toppeffekt kW. W, utseendet på solcellen kan variera från den på . Perfekt till Förgården, Fjällstugan, Garaget, Sommarstugan eller Uteplatsen! En världsunik produkt, med oöverträffad verkningsgra tillverkad i Sverige!


Utmärkt för uppvärmning av hus, fri.

Håller på att jobbar lite extra med solenrgi så jag kan je ett tips. Har ställt en solfläkt på insidan av miitt för tält i ena fönstret kopplat den till min solcell drar öre om dagen om man kör på2volt. Dessa frågor är ju självklart kopplade till hur väl isolerad solfläkten är.


Men jag gissar på att glaset är den svaga punkten medan ramen och ryggen på lådan går att isolera väl. Glaset kan ju göras av både enkel glas, 2-glas, 3-glas, plexi och kanalplast. Vad är mest lämpligt att använda sig av för att undvika . Driftskostnaden ligger mellan och öre i timmen.


Världsunik solfläkt med oöverträffad verkningsgrad!

Fabriksny solfläkt med solcell. Dessutom är det direkt skadligt att fylla inomhusmiljön med. En mattsvart plåt återstrålar lika mycket som den absorberar, och fungerar . Tänk att kunna hålla ditt fritidshus frostfritt bara med hjälp av solens strålar! Vi på Energirådgivaren har fått möjligheten att testa denna nya Svenska! Den ser ut som en stor luftmadrass och ska monteras på ytterväggen för att hålla ditt fritidshus frostfritt.


Stosarna på baksidan passar till vanligt mm:s grått . Högeffektiv luftsolfångare som ger värme till inneluften även när det är disigt. Det enda som behövs är två . Pekka Wiena med bolaget Solkungen AB importerar och säljer solfångare. Sedan i somras har han legat i konflikt med Sveriges Provnings- och forskningsinstitut, SP. De har förvanskat testresultat, medvetet eller omedvetet, anser han. Solarventi påstår att att ta från inomhusluften gör så att kanalerna för inblås blir smutsigt o ej att föredra.


Solfläkt ca KW (luft).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения