tisdag 24 oktober 2017

Dragregulator vedpanna

På min hyffsat moderna kombipanna styrs dragregulator av en essbe givare i pannvattnet och en kedlja ner till luckan. Så har draget förmodligen. Det fungerar ju faktiskt!


Här säljer vi motdragsluckor ( dragregulator , dragbegränsare) samt adaptrar till dessa. En äldre kombipanna panna på 25kw och. Nackdelen med att ha för stor acc .

Serie ATA2är en enhet för reglering av fastbränselpannors temperatur. Temperaturen känns av genom en känselkropp och via en spak och kedja justeras luftventilens position så att luftförsörjningen till pannans förbränning regleras. SV: Elda gammal vedpanna effektivast. Ok, ja en sån dragregulator verkar intressant, men det får bli en framtida investering isf. Dragregulatorn är helt justerbar inom temperaturområdena . Men jag är nyfiken på den här kedjan med armen.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Tillverkarens artikelnummer, Siggstedt.

Pris euro 13- (moms ) . Funktion, för ved- pannor VÅV 200 . Fler och fler upptäcker fördelarna med vedeldning. Framför allt då en vedpanna av gjutjärn har en livslängd som oftast är år eller mer. Vårt låga pris och dess höga kvalitet gör att vi i dag är marknadsledande på vedpannor . Rosettventilen ( sekundärluft). CTCVemaxăr en miljövănlig, effektiv vedpanna som uppfyller de.


Dragluckan stängs då veden slutförbränts. Därmed minskas genomströmningsförlusterna genom pannan. Vedeldstaden har en kera- misk efterbrännkammare, vilket gör att halten av miljöfarliga utsläpp mini- meras.


Pannan arbetar enligt principen omvänd förbränning. CTC Vhar rökgasvägarna åtkomliga. Keram är en fläktstyrd vedpanna med keramisk eldstad avsedd för eldning mot ackumulatortank.


Förbränningen styrs via en luftfläkt som tillför rätt mängd primär- och sekundärluft under förbränningscykeln. Slutförbränning sker i keramisk efterbrännkammare och ger hög energieffektivitet. Reglerad fläkttillförsel av primär- . Innan släpptes mycket av värmen ut i skorstenen (alldeles för mycket primärluft), och pannan sotades alldeles för sällan. Nu ser man på rökgastermometern när det är dags att sota ur, och om man behöver strypa rökgasspjället något.


Den kan även eldas med olja och är.

Leveransomfattning: RSK-nummer. Rökrörsförlängning med sotlucka och spjäll. Vedpanna VPaket 750x2l, CTC. Komplett system för vedeldning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения