tisdag 17 oktober 2017

Maga vedpanna

MAGA tillverkas i 6mm special pannstål i den inre delen och 4mm i den yttre delen och är en välbeprovad pannmodell som är lätt att använda och med den inbyggda automatiken som hjälper Dig att utnyttja bränslets energi maximalt. MAGA vedpannor tillhör Europa mest moderna vedpannor och är utrustade med kylslinga. Succé fortsätter, vår populära vedpanna. MA49E Vedpanna MAGA MA49E 52kW MAGA MA vedpanna arbetar med fläktstyrd omvänd förbränning genom förgasningsprincip som sparar upp till av vedförbrukning.


Den stora vedmagasin på 1liter och 50cm v. Fläktstyrd med sugande fläkt och underförbränning med stort vedmagasin.

En rejäl byggd panna för vedeldning. Pannan är tillverkad enligt EU norm EN 303-klass och med tanke på lång livslängd och enkelt handhavande. Helautomatisk modulerande styrning av . Den inbyggda automatiken hjälper Dig att utnyttja bränslets energi maximalt! Stålpanna STR PLUS, en enkel och billig vedpanna ! Maga Vedförgasningspannor.


Pannan är konstruerad för att eldas med ved enligt tillverkarens anvisningar. MAGA E series är en vedpanna med sugande fläkt.

Pannan skall dockas mot en eller flera ackumulatortankar via en Laddomat eller likvärdig. Uppfyller krav enligt EU 303-klass - en miljövänlig vedpanna. MAGA Vedpanna med keramik och fläktstyrd omvänd förbränning av veden genom förgasnings principen.


MAGA Har modulerande förbränning, då den stegvis minskar varvtalet på fläkten om rökgas. Många frågor men jag ska snart till att köpa vedpanna och har själv tittat på atmos fast då en panna på runt 50kw och runt 3-4mack. Har någon något förslag vilken och hur stor vedpanna och hur stora ackumulatortankar som skulle passa bra? Finns otroligt stort urval. Jag är ny på forumet och är precis som Riff i färd med att välja vedpanna.


MAGA MA vedpanna arbetar med fläktstyrd omvänd förbränning genom förgasningsprincip som sparar upp till av vedförbrukning. MAGA MA Series vedpannor uppfyller Boverkets fastställda krav för miljövänligt . Ni som provat ena eller andra vad har ni att säga? Ni som sitter med djup kunskap om pannornas specar eller annat, vad har ni att säga? Frölings vedpanna Soch S de bästa av vedpannor för att elda med ved i din värmecentral.


RB Ventum vedpanna 80kW är en välbyggd modulerande vedpanna utrustad med spaksotning. Verkningsgraden ligger på och utsläppsvärden långt under kraven i den kommande EU standarden 303-klass 5. Den vedpanna som släpper ut mest har gånger högre utsläpp jämfört med den som släpper ut minst. Kolmonoxid bildas vid ofullständig förbränning och har . Alla värmepannor från alla leverantörer finns på LantbruksNet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения