tisdag 3 maj 2016

Murspis

Nordpeis levererar tidlös design med ett rent uttryck och norska traditioner. I våra eldstäder har vi byggt in både idogt arbete, norsk historia och modern design i varje detalj. Nordpeis har varit en betydande producent av eldstäder till Europa i mer än år. Kamin med to sidor och vednisch Nordpeis Pisa . Murspisar är moderna öppna spisar, en värmekälla som möblerar rummet med attityd.


Välj en murspis från Mariebergs och få tips och råd från oss.

Vi har ett stort sortiment av murspisar med mycket hög kvalitet och bra priser. Hitta din nya murspis hos oss. Vi erbjuder eldstäder som är energieffektiva och har en hög verkningsgrad.


Besök vår hemsida och hitta din återförsäljare. Visar produkter i: Murspis. En murspis är en riktig stämningshöjare som passar i husets alla rum.


Förr var murspisen mest till för värmetillförsel – idag är den en inredningsdetalj som tillför så mycket mer än bara värme. Oavsett om du gillar den mer klassiska stilen eller istället vill ha något mer modernt finns så finns här något för dig och ditt hem.

Mura öppen spis med spisinsats? Här hittar du tips om murspis och gör det själv beskrivning om hur du murar en öppen spis med spisinsats, en sk. Våra murspisar finns i flera olika färger. Kaminexperten säljer murspis eller öppen spisar till bra priser. Våra inbyggda murspisar är uppbyggda kring den högeffektiva täljstenskassetten.


Du som kund kan vara med och designa modell av murspis bara det ligger inom ramarna för vad som går att utföra rent tekniskt för att systemet ska fungera. Ekonomkas murspisar är byggda för att släppa så mycket värme som möjligt till huset sakta under många timmar efter du eldat färdigt. Om du eldar en till två brasor . En modern tolkning av den öppna spisen.


Så ser vi på våra murspisar. Samtidigt gör den höga effekten våra murspisar till pålitliga värmekällor, konstruerade för att värmen ska. DÄRFÖR VILL DU OCKSÅ HA EN MURSPIS. Formgivningen har inspirerats av den klassiska öppna spisen. Det har däremot inte verkningsgraden.


Med Kkombinerar vi det gedigna med det flexibla. Och års garanti ingår. En kraftfull murspis , men med nättare yttermått som gör att den passar utmärkt även i mindre rum.


Med sin klassiska formgivning liknar Ki mångt och mycket sin storasyster K20.

Den robusta designen ger en fingervisning om effektiviteten. Lustfyllda detaljer som . Kär i grunden samma murspis som K2 men är designad för att placeras i ett hörn. Avsvalningstid (h ) 11. Beräknad vid eldning med maximal effekt under timmar. Värmemagasin av olivinsten ser till att ditt hem håller värmen långt . Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för murspis i Sverige.


Genom att mura och putsa din egen murspis skänker du både välbefinnande och trivsel till ditt hem. Placera den i mitten av huset för att få ut maximal värme och för att skapa en vacker rumsavdelare i en öppen planlösning. Murspis - spisar - kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, braskaminer, skorstensrenovering, murspisar, eldstäder, contura, kaminer - företag, adresser, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения