måndag 2 februari 2015

Portabel ac med värme

Det finns inget som en trevlig solig dag, så länge temperaturen inomhus inte blir olidligt varm. Denna flyttbara ChillFlex Plus hjälper dig att besegra värmen var du än befinner dig och håller rummet skönt och svalt, från köket till sovrummet. Det är komfort när den är som mest flexibel! Electrolux luftkonditionering. Bekväm portabel luftkonditionering som kan ge både kyla och värme.


Högre kyleffekt ger svalare rum även när du kyler större ytor.

Om rummet har fuktig luft ska du välja en modell med inbyggd avfuktare. Vill du värma rummen väljer du en portabel AC som klarar uppvärmning. Välj typ av köldmedia, om . Ska med till Kroatien nästa år! Blir det inte en massa värme samtidigt?


Var tar den värmen vägen? De AC - aggregat jag varit i närkontakt med tidigare har tillfört mer värme än kyla och har bara fungerat som kylare om värmen har kunnat ledas bort från rummet via en slang eller rör. Står apparaten i ett rum och skickar ut kalluft i rummet .

Levereras direkt från vår leverantör . Proffsutrustning till kök och tvätt på nätet. Vi erbjuder snabb leverans och personlig service. Vi gör alltid allt vad vi kan för att du som kund ska få det du behöver. Vi ska därför köpa en portabel AC och undrar om någon har bra tips? Eftersom det är en hyresrätt kan vi tyvärr inte borra hål i någon vägg utan måste hålla oss till en AC som inte kräver någon håltagning.


Den har ett utblås fram med kyla, och bak en slang för värmen som ska ut. EDIT: Inga värmeslingor i sig, det är en äkta vanlig AC gjord för o ky. Jag tänkte då vända på den och blåsa ut den kalla luften o behålla slangen med den varma inne. Så inget ska stå ute hade jag . Med en portabel aircondition säkerställer du att inomhusluften håller en behaglig temperatur, även när den värmts upp av sommar och sol.


Om du investerar i en luftkonditionering får du möjlighet att reglera värmen genom att enkelt knappa in önskad temperatur och behöver inte hålla fönster och dörrar öppna för att släppa. Lättanvänd mobil luftkonditioneringsenhet som kyler och avfuktar inomhusluften. Jag kan dock rekommendera en folieklädd spiralslang som man har från köksfläkten eftersom det kan vara ganska varm luft och det är ingen större mening med att kyla luft för att sen ha en stekhet luftslang som värmer upp rummet. Vänta inte för länge bara för det kan vara svårt att få tag i ngn när sen värmen helt oväntat dyker upp och alla ska panikköpa ;). Lufkonditionering med hög luftflödeskapacitet.


Aspen portabel AC med kW kyleffekt. Portabel eller väggmonterad.

Perfekt för hemmabruk eller mindre kontor. Ställbart luftflöde och timer funktion. Den varma luften från kondensorn leds ut via en slang på baksidan. Infraröd fjärrkontroll medföljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения