måndag 19 december 2016

Utförsäljning kaminer

I vår fyndhörna kan du hitta billiga kaminer och andra eldstäder till bra pris. Vi har också kamin kampanj och självklart ett stort ordinarie sortiment! Välkommen till vår stora utförsäljning ! Vi säljer ut vårt lager av dessa kaminer till förmån för nya modeller. Dessa produkter finns på lager och det är först till kvarn som gäller.


Hos Stures Spisar har vi utförsäljning på olika typer av eldstäder, spiskassetter, murspisar och braskaminer.

Besök vår hemsida för aktuella erbjudanden. Nu startar årets stora utförsäljning av utgående modeller från vårt sortiment. Nu säljer vi utgående modeller till ovanligt njutbara priser! Utbudet är begränsat så först till kvarn gäller.


Till utförsäljning av Braskaminer Till utförsäljning av Murspisar . Utförsäljning utställningsex. Contura låg med täljsten. Bilderna är hämtade hos leverantörernas hemsidor och vissa til.


Bastuaggregat El Nu: 19:- Ord.

Men resultatet är - oavsett om du väljer gjutjärn eller stål - en modern kamin som i en helt nytt och elegant sätt att uttrycka olika formspråk och bygger en . Här hittar du aktuella kampanjer från tillverkare och vår egna utförsäljning av utställningsexemplar från vårt showroom. Dessa vedkaminer är från ledande tillverkare i Europa och håller hög kvalitet! Självklart erbjuds som vanligt också rabatt på våra skorstenar vid samtidigt köp av kamin. En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil!


Spismiljöbutiken är din expert på kaminer och grillar. Vi hjälper dig som bor i Göteborg med omnejd att göra rätt val vid kamin och eldstad. Helt ny kamin med full garanti. Vi behöver veta postnr till leveransadressen.


Installera elstad eller kamin ? Därefter stängt tom tisdag. Tulikivi_Harmaja_L_51c5a03f53b0e97ff4eec8b70c4f673e Vi rear ut ett antal utställningsspisar med upp till. Finns i butiken i Eskilstuna. Demo eldade kaminer samt utställnings exemplar.


Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik.

Beroende på vilken braskamin du väljer får du lite olika sorters värme. En plåtkamin ger snabbt extra värme, men svalnar snabbt. En gjutjärnskamin ger snabbt värme, en del kommer med kokplatta, samt att dessa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения