måndag 12 december 2016

Pelletsslang

Artikelnr: ELD-PSlang-102mm. OBS - Säljes per DECIMETER. Om du vill ha till exempel en bit slang på decimeter lägger du 5st av denna artikeln i kundvagnen och går till . Slang för flexibel sammankoppling av pelletskruv till brännare. Logga in för att se prisuppgifter.


Avrundat till hel förpackning. Min gissning är att det går att beställa från Eurovac också. Ring eller maila dem och fråga.


Har själv inte beställt just därifrån så därför gissningen. Men jag har beställt från flera andra företag som riktar sig främst till andra företag och det har aldrig varit något problem. De skickar faktura eller så ombeds man . Pelletsslang Fallslang fungerar som ett brandskydd. Fallslang för pellets 70mm, meterpris Fästplåt till Tigex CTC 13 17 EGOR TE71.


Funktion, för frammatning av pellets . Alla rättigheter förbehålles. Programmet stötte på ett problem under den senaste åtgärden. Jag letar efter en kortare bit slang till min spånsug men tom alla är dyra eller för långa (Julas tums kostar 8kr för m). Adapter till pelletsslang för PX2 PX2 PXReducerar från mm till mm. Inga varor matchade sökkriterierna.


Vit PVC-spiral med flera olika användningsområden, men speciellt lämlig som sugslang till pumpar. Polyuretanslang med slät insida korrugerad utsida. Passar alla Vikingbrännare. Diameter, invändig, Ø mm. Komplett slangsortiment av spånslangar, spånsugslangar, pelletsslang.


För att värma ett hus med pellets behövs tre saker: en panna inkl. Pellets matas via skruven till brännaren som tänder eld på pelletsen. Elden värmer sedan vattnet som leds ut till element eller annan.


Ned fallslang Janfire 102mm. Visa filter Stäng filter. Sortera efter: Nyhet, A- . Trejon har lång erfarenhet av att utveckla, tillverka och marknadsföra maskiner till entreprena skogsbruk och lantbruk. Flexibel pelletspanna för dig som själv vill välja brännare och reglerutrustning.


Pelletspannan för dig som själv vill välja till brännare och reglerutrustning. Pannan består av en eldstad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения