måndag 26 december 2016

Pris avfuktare

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Lokalyta: 100m², Driftstemperatur: - 35°C, Tyst (dB), Köldmedia: Annan, R134A. Välkommen till PriceRunner!


Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå. I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat.

Det finns olika sätt att avfukta en krypgrund. Man kan ventilera ut fukten i kombination med uppvärmning. Ett annat alternativ är att använda en adsorptionsavfuktare. Det tredje alternativet är att gjuta igen krypgrunden.


När passar en avfuktare respektive ventilation och när ska du gjuta igen din krypgrund. På K-rauta hittar du ett stort utbud av effektiva luftavfuktare för att motverka fuktproblem och dålig luft. Du kan använda avfuktaren i källaren, tvättstugan, i badrummet och i garaget.


Avfuktare är maskiner som avfuktar luften inomhus.

Hos oss hittar du också kraftfulla avfuktare som du. Sortera på: Varumärke Pris. Vi ska installera en avfuktare i vår krygrund samt källare, sorptionsavfuktare. Så långt allt ok, men när man börjar kolla på priser märker man snabbt att A:s avfuktare kostar ca 35.


Min fråga är helt enkelt om Anticimex avfuktare och deras installation är så mycket bättre så det är värt pengarna . Information om avfuktning. Kondensavfuktare suger in luft med hjälp av en fläkt och passerar ett kylbatteri. Med jämna mellanrum övergår batteriet från kyla till värme och vatten rinner ut till behållare eller genom slang till . Luftavfuktare till huset? NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta.


I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre. Allt som allt får du med Woods DS15F en effektiv och driftsäker avfuktare i medelklass, både vad gäller storlek, effektivitet, och pris. Utvalda fördelar med Woods DS15F: Automatisk avfrostning Värmepump-effekt Arbetsområde på 1kvm Möjlighet till års garanti Två hastighetsinställningar.


Som tidigare nämnt är jag ute efter hus. Vi har varit och kollat på ett fint hus som fastighetsbyrån i sin beskrivning av huset skriver att det är en varmgrund. Sitter och läser igenom anticimex besiktningsprotokoll på huset och där skriver de att det är en krypgrund.


De har gett nedslag på fukt i grunden.

Torkning av fukt i byggnader kan bli både kostsamt och tidskrävande. I en kondensavfuktare får du tillbaks all tillförd energi samt kondensorvärmen från kylkretsen. Då luften cirkulerar hela tiden är metoden lätt att styra och mycket energisnål. Konstruktionen är väl beprövad och med hög . Vi säljer och monterar svensktillverkade krypgrundsavfuktare med års garanti till fast pris. Våra sorptionsavfuktare har hög kapacitet, låg energiförbrukning och bra kvalitet vilket uppskattas av våra kunder.


Installation avfuktare : 25. Produkten har utgått ur sortimentet . Sammanfattning gäller CTR 300TT som är en avfuktare för krypgrund där undertryck behövs. Krypgrundsavfuktare Xmed sorptionsteknik.


Mitsubishi ElectricQ Air D14.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения