torsdag 22 december 2016

Styrdon golvvärme

Monteras på fördelarens returventil. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Skickar och tar emot buss signaler till och från rumstermostater och sensorer för att styra termiska styrdon.


Möjlighet att ansluta timer I-143. Max st styrdon och st rumstermostater Buss kopplas d.

Packboxen lossas lämpligen med en ringnyckel mm. Två olika fördelarmodeller med styrdon. Till vänster RWG och till höger WGF, som säljs än idag. Hej och en fråga här till er som kan hjälpa mig. Vi har vattenburen golvvärme och märkte häromdagen att det inte gick att stänga av värmen från rumstermostaten i ett av rummen.


Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor! Wirsbo styrdon WGF 24V för golvvärme. Passar till de vanligast förekommande golvvärmefördelarna på marknaden.

Uponor Universal- Styrdon med adaptrar. Setet innehåller : 1st styrdon 24V NC 1W. LK Kopplingsplint är en enkel kopplingsplint som används då man vill reglera temperaturen i mindre golvvärmesystem. Plinten används för inkoppling och strömförsörjning av LK Rumstermostat 24V och LK Stau.


Ställdonet ska användas till LK Trådförbunden och LK Trådlös rumsreglering Cq. Dessa tre styrdon är kalla eller i varjefall rumsvarma när man känner på dem. Golvvärme , upplev den komfort och trivsel som Golvvärme ger. Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet. Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning.


Med värmegolv kan du faktiskt sänka . Drift och skötsel - hus med enbart golvvärme. Programmera radiotermostater (Klicka på bilden ). Elektroniskt styrdon kan monteras. Med stödhylsa och klämring. Levereras i par med tillopps- och returfördelare. Injustering av slingorna görs . Består av en framledningsstam med reglerventiler och en returstam med justeringsventiler.


Fördelaren levereras i storlekarna 1-samt med eller utan termiska styrdon.

I min iver att automatisera hemmet har jag börjat fundera på att även kunna styra golvvärmen. Det sitter ett styrdon per golvvärmeslinga i mitt hus. Dom är märkta och drivs idag av 24VAC 2W.


Har på prov testat att köra den på 24VDC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения