fredag 16 december 2016

Cylinda service linköping

Din sökning i Linköping vasastaden gav ingen träff, därför har vi utvidgat sökområdet. Hushållsutrustning, vitvaror - Installationer, service. Här bokar du besök av våra servicetekniker. Cylinda Service är Cylindas serviceorganisation med egna servicetekniker som alla är specialutbildade på Cylindaprodukter.


För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, fyll i så mycket som möjligt av nedanstående.

Du kommer få ett sms med datum och tid för ditt . Klicka därefter på ditt modellnamn. Modellnamnet finner du på produktens typskylt. För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med något kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.


På de följande sidorna kan du ladda ner bruksanvisningar, produktblad och energidekaler, boka service , kolla in garantier , få hjälp med . Här listar vi alla återförsäljare av Cylinda i Sverige. Du kan enkelt söka fram vilken butik som ligger närmast dig.

Välkommen till Cylindas forum! Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret på det du undrar över är du varmt välkommen att skriva en egen fråga.


Den toppmoderna spisen, bekväma dammsugaren eller annat i ditt hem ger oftast nytta och glädje i många år. Men ibland uppstår problem. Då vill vi på ELON hjälpa dig på bästa vis. Snabbaste sättet att få hjälp med frågor och service är att vända sig direkt till produktens tillverkare. Du hittar dem i listan här nedan.


Hos oss hittar du Cylinda tvättmaskiner i olika prisklasser, storlekar och utföranden. Beställ din nya Cylinda tvättmaskin på ELON. Vårt servicedistrikt är hela Östergötland och vårt kontor finns i Tannefors i Linköping. Vi har ingen försäljning av lösa reservdelar, utan hänvisar till respektive leverantörs hemsida.


Rådfråga alltid auktoriserad service om du har frågor gällande din produkt. Modifiera aldrig din produkt. Det kan leda till köldskador i munnen.


Ställ inte in flaskor och aluminiumburkar med drycker i frysfacket.

ELMANGEL, ASEA Skandia, Cylinda. Har du något liknande att sälja? Gör en kostnadsfri värdering! Vi utökar verksamheten och söker ny servicetekniker till Cylinda i Göteborg med omnejd.


Om Cylinda : Cylinda erbjuder. För att lyckas i ditt arbete tror vi att det är viktigt att du har ett stort service - och kundfokus. Projektörer till Göteborg, Stockholm, Linköping och Norrköping. Vitvaror, Smart vit spis med multifunktionell ugn och snabba kokzoner, inklusive dubbelzon. Tycker om att jobba med teknik och kunder.


Vi växer och söker servicetekniker till Cylinda service i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения