tisdag 20 december 2016

Elon luftavfuktare

Här hittar du energisnåla luftavfuktare. Dessutom kan luftavfuktaren hjäpa till att torka din tvätt snabbare eller se till att speglarna inte immar igen i badrummet. Har du problem med fuktig luft inomhus?


Lösningen kan vara att skaffa en luftavfuktare. En avfuktare reducerar oönskad fukt ur inomhusluften och ser till att luftfuktighetsnivån hålls jämn samt reducerar dålig lukt. Då allt fler villaägare byter ut sina oljepannor mot modernare uppvärmningsmetoder kan fukthalten i .

Den passar perfekt för t ex källaren, tvättstugan, husvagnen eller garaget. En utmärkt allround- avfuktare helt enkelt. Den är driftsäker och har en enastående kapacitet. Liten och smidig avfuktare från Woods, som tack vare sin kompakta design är perfekt för till exempel badrum, tvättstugor och källare. Den har ett utsläpp av varm luft på ovansidan, som effektivt torkar tvätten.


Avfuktaren är avsedd för en maximal yta på kvadratmeter, vattentanken rymmer liter. Apparaten stänger själv . Avfukta rätt i din inomhusmiljö med våra avfuktare. När vi bygger hus idag har vi tyvärr glömt bort de naturliga luftdragen som fanns i husen förr.

I vårt sortiment hittar du bra luftavfuktare från Canvac och Mitusbishi Electric. En av våra avfuktare har fått bäst i test i Energimyndighetens test. Jämför priser på luftavfuktare. Välkommen till PriceRunner!


Elon Elon , i, Fri frakt till 3butiker dagars öppet köp. Gränsbygdens Köpcentrum Gränsbygdens . Har den fuktiga väderleken även börjat krypa in i din bostad? Då bör du skaffa en luftavfuktare som håller fukten borta från krypgrund och källare. Passa på att fynda på vår ELON -REA – just nu har vi olika luftavfuktare till riktiga lågvattenspriser!


Vitvaror ›› Avfuktare ›› Avfuktare. Avfuktare används för att minska ånghalten i luften, eller att minska den relativa luftfuktigheten. Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter som matchar. Med en avfuktare : – Torkar tvätten snabbare – Du slipper hängande tvätt under lång tid – Luften blir mindre.


EchoDry Combi II - Driftsäker avfuktare finner du här Elon i Boden AB - Boden. Fuktig luft inomhus kan uppfattas obehaglig och kall, vilket vi såklart vill motverka. Avfuktaren reducerar oönskad fukt ur inomhusluften och ser till att luftfuktighetsnivån hålls . Luftavfuktare Hösten kan många gånger medföra hög luftfuktighet både inom- och utomhus.


Det är stora skillnader i energianvändning mellan olika tekniker men också mellan produkter med samma teknik, visar Energimyndighetens test av luftavfuktare.

En luftavfuktare kan användas för att förebygga problem med fukt i källaren, till exempel vid ett byte av värmepanna mot ett system med fjärr- eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения