tisdag 20 december 2016

Luftrenare coway 1008ch

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En energisnål och designad luftrenare med smart trestegsfiltrering. Bäst i test i Testfaktas luftrenartest! Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt .

Produktinformation från tillverkare. Deklarerad lägsta ljudnivå (dB), 22. Lokalyta: 33m², Tyst (dB), HEPA Filter, Kolfilter, Bakteriefilter, Annat, DammfilterFler egenskaper. Stilren, energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering och luftkvalitetsindikator! Godkänd av astma och allergiförbundet.


Ett av filtren kan dessutom enkelt dammsugas för . Tar även effektivt bort.

En tyst, energismart produkt som renar ditt hem. Det låter nästan för bra för att vara sant men här levererar Coway en luftrenare av. Finns att köpa hos Luftmiljöbutiken. En luftrenare är en anordning som tar bort föroreningar från inomhusluften. Oren luft dras in i luftrenaren genom intaget.


Sedan passerar luften genom de olika filtren och renas från de olika partiklar. Förfiltret fångar upp grova partiklar. Brittiska allergiförbundet! Luftrenare för rum upp till 74m².


Innehåller: st AMediumfilter samt st HEPA-filter. Det förfilter som sitter i luftrenaren ska inte bytas, utan det ska göras rent med dammsugaren . Innehåll: (hållbarhet per filter) x Amediumfilter (Rengöringsbart, månader) x HEPA filter (månader) Fö. Testvinnande luftrenare från Coway.


Rening och HEPA: HEPA- filter filtrerar ner till partikelstorlek 0. Men precis som en vanlig fläkt så får ju Coway en kylande förmåga när luften i rummet cirkuleras. Det gör att den på sommaren med fördel kan användas i rum som lätt hettas upp och blir outhärdliga att vistas i.

Sveriges största förhandlare på nätet! Ar det nagon som vet hur den. Jag kan varmt rekommendera Coway luftrenare. Kartong och manual saknad men kvitto finns!


Underbart för en pollenallergiker som mig. En stilren, energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. Går ner i Sleep Mode vid mörker för lägre ljudnivå på natten. HEPA –filtret ser även till att ert hem renas från farliga virus och bakterier och doedorantfiltret håller bort oönskade lukter. Energiklass A – Högeffektiv flödesväg konstruktion som känner av hur snabbt eller hur mycket den måste arbeta beroende på den luft du har i rummet.


Design – En perfekt kombination av slimmad design, kraftfulla prestanda och lättanvänd produkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения