måndag 19 december 2016

Tulikivi täljstenskamin

Prova Ugnsassistenten eller läs mer om våra kollektioner. Vi levererar våra ugnar. Användning av annat bildmaterial än i bildbanken utan tillstånd är förbjudet.


Bilderna är i jpg-format, 3dpi (CMYK) och 2dpi . Genom den bågformade luckan belyses hela rummet av lågorna.

Kaira är försedd med Autopilot- förbränningsautomatik som ger en mycket bra verkningsgrad och . Vi har många olika modeller av täljstensugnar! Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor.


Hitta min närmaste butik. Våra kunder hör också till de mest nöjda på marknaden. Det här framgår ur opartiska undersökningar.

Modern, rund design som behagar ögat. Lättplacerad då den är vacker runt om. Då är det bra att välja en lite tyngre eldsta till exempel en täljstenskamin , en täljstensugn eller en kakelugn som magasinerar värmen och sprider energi under en längre tid. Då en plåtkamin har två timmars avsvalningsti tar det upp till tio timmar för en täljstenskamin för att svalna.


Köparen ansvarar för nedmontering och transport av kaminen från bostaden. Tulikivi Kaira täljstenskamin. Kaminen kan hämtas from fredag 4:e maj. Den är vacker runt om och är därför lättplacerad i hemmet, även mitt i rummet.


Kaira är en tekniskt avancerad täljstenskamin vars runda form är i harmoni med den mjuka värme den avger. Tack vare den automatiska förbränningskontrollen i Kaira är verkningsgraden och användarvänligheten i toppklass. Komplett monteringsinstruktion kan skickas per e-post. Skicka ett e-brev så kommer instruktionen inom kort. Det skall alltid kunna tillföras frisk förbränningsluft till det rum, där kaminen skall placeras.


Braskaminen förbruker ca. Ett öppet fönster eller en reglerbar luftventil anses vara . Kaita är en lättanvänd inredningsbrasugn i täljsten och har en automatisk luftreglering som sköter inmatningen av förbränningsluften.

Contura 520T från Contura – håller värmen länge. Snygg liten täljstenskamin i natursten som håller värmen långt efter att . Kan man elda för hårt i en täljstenskamin ? Men min mor har för sig att vi eldar så hårt att det kan börja brinna längs med skorstenen upp till taket (skorstenen är ett rör i svart metall). LP- täljstenskamin , ett välkänt märke både i Sverige och utlandet, som fortfarande är en populär kamin och värmer många hem i norden.


Vi började designa våra egna spisar,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения