onsdag 21 december 2016

Scanspis 4

För oss handlar det inte bara om värmen - utan om att levera en perfekt flambil omgärdad av en dansk designmöbel passar i de flesta hem. Minsta a vstånd till brännbar vägg: Minsta mått eldstadsplan . Behaglig värme från en klassisk gjutjärnskamin i högsta kvalitet. Delbetala förmånligt med. Funktionalitet och estetik.


Den rena och enkla designen är gjord både med tanke på funktionalitet och estetik.

Alla detaljer är genomtänkta. Den avrundade glasdörren har en ny stängningsfunktion som ger en vacker insyn till lågorna. Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik.


De välrenommerade danska designerna, Harrit och Sørensen, har åter levererat en lekfull design med innovativa funktioner. Den organiska formen skapar en vacker ram runt elden och insynen till lågorna är maximal med en unik brasbegränsare i glas. Kaminen finns i svart, vitt och grönt utförande.


Med integrerad täljsten på sidorna, som gör att den behåller det rena uttrycket.

Du hittar oss på höger sida efter ca km, innan du kommer. Med täljsten och sidoglas får du en kamin med många funktioner och effektiv förbränning. Braskamin 65- täljsten . Kan få tag på en scanspis Andersen för ett bra pris.


Den är på 4kw så inte så stor men tror den kommer räcka till för rummet den kommer. Hej, vi har nyligen installerat en scanspis 64- som vi är jättenöjda me det enda är att sidoglasen blir väldigt sotiga. Så jag tänkte se om någon här hade erfarenhet av detta. Läste på deras hemsida om kaminen att det kan beror på följande saker. Online auctions every day with items from all industries.


Scanspis 58-Scanspis 58-Scanspis 58-. Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher. POD Four - The Pod Four has a steel body giving a maximum of 11kw of heat with a nominal output of 7kw.


A contemporary design with a large ceramic glass window gives an excellent view of the fire and a warming shelf, the stove also has a convenient log storage space under the fire box the stove is available in matt grey . Nu är det högsäsong för eldstäder. Just nu har vi erbjudande på bästsäljande dansk design. Finns i flera smakfulla färger som ger en häftig effekt i din interiör. The stove is DEFRA exempted meaning you can burn wood in smoke control areas.


This stove is also available as a multifuel stove. Find this Pin and more on Stoves by moirabrowne28.

SISTA VECKAN MED KAMPANJPRISER. Verkningsgrad: procent. Namn: KMP Neptuni Leverantör: Ariterm. Helautomatisk, en termostat tänder och släcker för att hålla rätt rumstemperatur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения