tisdag 13 december 2016

Elementfläkten termostat

Konvektionen ökar och energin kan öka med över 2. Den är uppbyggd av moduler och passar alla längder och typer av element. Den är tyst, diskret, enkel, prisvär energieffektiv och lätt att montera. Du kan enkel installera själv.


En intelligent termostat för vattenburna element som ersätter dina gamla ”vrid termostater”.

Kunderna kommenterar: Jag vill tacka för er snabba leverans av värmeförflyttaren vi fick. Slår automatiskt av fläktarna då elementet är under grader. Fästen och strömförsörjning ingår ej.


Spar termostat med adapter 2kr. Progmatic -sticka, 3kr. Trådlös radiator termostat utan adapter, 3kr. Alla radiatorer i zonen kommer att ge samma värme.

Alla enheter ställer in sig på samma temperatur. I automatiskt läge återgår termostaten till programmerad temperatur . Med en knapptryckning kan man spara maximalt med energi. Enkel montering utan att radiatorsystemet behöver tömmas. Termostaten justerar sig automatiskt efter olika ventiler.


Automatisk, Manuell och Semester och många fler finesser som motion av ventilen varje vecka. Ett usb-minne med ett inbyggt program för att underlätta installationen av vår Spar- termostat. Ljudnivå (– dB (A). Den varma luften i taket sugs bort och förs ut genom dörröppningen till nästa rums golv.


Förbättra spridning av värme från luftluftvärmepump. Det är en enkel, snabb och smart lösning . En mycket effektiv och miljövänlig modell. Medföljande räckvidd på sladd: 1cm.


Den har ett reglerbart spänningsläge från 3v, 5v, 5v, 6v, 5v, 9v och 12v. Max belastning: Överskrida dessa begränsningar står på sitt eget risk.

I bostadsfastigheter där energikostnaden debiteras individuellt finns pengar att spara, särskilt om man har elementskydd. Energiflödet styrs av en termostat. När man går hemifrån sänker man värmen och med elementfläkten går det sedan att snabbt få varmt igen. Elektroniken kontrollerar fläktarna som har sju hastigheter att . Med vår trådlösa SMART- termostat kan man från dator eller mobil styra temperaturen i hemmet och endast ha på värmen vid behov. Kostnadseffektiv (energisnål) och miljövänlig.


Värmer och förbättrar luft i källaren. Skapar ett behagligt klimat i alla våtrum. Kan kompletteras med Slår-Av- termostat. Elementskydd stänger in värme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения