torsdag 22 december 2016

Lk golvvärme

Enkla och smarta system för golvvärme i alla miljöer. LK levererar inte bara produkter utan även hela systemlösningar. Vi har lösningar för installation i träbjälklag, ingjutning i betong samt för bärande golv. LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer.


Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme , tappvatten och renovering. Den passar att lägga på befintlig platta på mark, mellanbjälklag samt i källarutrymmen.

Under den tiden har de utvecklat och förfinat golvvärmen så att det har blivit både mer ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Dessutom är det lätt att installera. Vi kan få fram allt gällande LK:s sortiment vi har alltid lägtsa pris på LK!


LK golvvärme ventilställdon 230V SSY3till LK Shunt,används vid annan regle. Golvvärme , upplev den komfort och trivsel som Golvvärme ger. Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet.


Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning. Med värmegolv kan du faktiskt sänka . Elektronisk ljudlös rumstermostat med Triac-utgång och elektronisk återföring.

För bästa energieffektivitet arbetar rumstermostaten med s. Självmoduleringsteknik anpassar avgiven golvvärmeeffekt i förhållande till . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Jag har en golvvärmecentral som ser ut såhär. I tre av rummen blir inte golvet varmt, så rörmockare var här.


Det slutade med att han bytte. I den här filmen visar vi hur enkelt man installerar vårt systems - LK HeatFloor 22. LK rörböjningsstö öppet. LK minifördelare inkl. LK anslutning för anslutning mot RF fördelare.


Vid nybyggnation, där man gjuter in golvvärmen, är den totala kostnaden oftast lägre jämfört med att installera. Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet.


Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet samt för flödeskontroll i marina . Vi har färdiga lösningar för uterum, enstaka rum och renovering med krav på låg bygghöjd. Vattenburen golvvärme för upp till m2. För så kallad flytande förläggning.


Paketet innehåller allt du behöver.

Kopplas enkelt till befintligt radiatorsystem. Inkluderar isolerade spårskivor i EPS material. Värmen överförs från rören till golvet och därefter till rummet.


Hela golvets yta avger värme vilket innebär att värmeuttaget per kvadratmeter blir lågt. Detta ger en behag- lig och jämn temperatur på golvytan, . VVS -Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения