fredag 30 december 2016

Devi golvvärme termostat

DEVI har en smart och enkel lösning som håller våra hus torra och säkra under vinterhalvåret. Värmesystem utomhus bidrar till att spara både tid och pengar, samtidigt som man slipper onödigt arbete. DEVI is- och snösmältningssystem monteras för att uppfylla bostadsägarnas individuella behov.


En 5-års garanti gäller för DEVI :s termostater, golvvärmesystem, självbegränsande kablar och tillbehör. En extra fördel är att DEVI golvvärme är billigare att installera jämfört med andra värmesystem med liknande kapacitet.

Termostater och regulatorer för utomhusbruk. DEVI gör vinterhalvåret tryggare och enklare. Oavsett när snöfallet börjar eller slutar följer styrenheten med och slår på och av värmen i takt med nederbörden. Elektronisk intelligent termostat.


DEVi har utvecklat Devireg 5för att du ska kunna värma dina golv och ditt hem så ekonomiskt och miljövänligt som möjligt. Den är lätt att planera, billigare att installera och kostar mindre i inköp jämfört med vattenburen värme. Dessutom ger golvvärme en välgörande känsla av vardagslyx.


Den passar med ett flertal olika ramar och givare.

Kunden kan nu ansluta sin termostat till bostadens trådlösa nätverk med ett par enkla åtgärder – och njuta av oöverträffat smart värmekomfort. Passar Schneider Exxact och Trend sant ELKO RS och PlusVisa mer. En elektronisk termostat utrustad med energibesparande funktioner och touschreen för effektiv golvvärmereglering.


Den elektroniska termostaten kan användas i alla rum och under alla typer av golv, även trägolv och parkett. Med tvådelad konstruktion gör den så att montering och demontering går med ett klick. Försäljning av VVSprodukter på nätet. Elko plus termostat med 2-polig brytare.


För reglering av värmekablar, värmefolie eller radiatorer. Samt relaterade tillbehör. DEVIregTM Touch är den efterlängtade ersättaren till DEVI :s tidigare digitala termostat och är med sin diskreta, moderna design och unika funktioner. DEVI , Europas ledande tillverkare av elektrisk golvvärme , fördubblar garantin på såväl kablar som mattor.


Max hålltemperatur: °C. Golvvärme , förläggning i golvbruk bygghöjd mm. Miljöanpassa metermärkt. Utan termostat för större valfrihet. MÅTTBAND PC 50M A GLASF H-F.

Mätband av glasfiberarmerad PVC, med cm-gradering. Blästrat och klarlackat smide, med härdade fyrkantiga slag i båda ändar. Hitta svar i vårt forum. När du tagit reda på vilken slags givare du har kan du välja rätt termostat på hemsidan. Mycket enkelt att installera och använda!


Det du ser på bilden är vad du får. Danfoss ECtemp Touch En lättanvänd golvvärmetermostat med pekskärm. TERMOSTAT GOLVVÄRME DANFOSS TOUCH. Väme produkter till bra priser och fri frakt.


If not, the thermostat is defect. If sensor wire clamps and are short-circuite the indicator should turn green and the thermostat should be switched off. Measuring of sensor with ohmmeter should give a stable resistance .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения