måndag 12 december 2016

Städmopp bäst i test

Det bästa är att torrmoppa upp damm och småpartiklar först och därefter våtmoppa med en lätt fuktad mikrofibertrasa. Golvet blir plaskvått, men inte rent. Endast tre av de nio mopparna i Icakurirens test fick godkänt.


Läs hela golvmoppstestet i en pdf-fil. Yorgo_: Kul att se att någon vet vad som är det bästa.

Håller med dig till fullo. Startfältets enda Svanenmärkta bidrag var också den enda moppen som fick fem stjärnor och som därmed var bäst i test. Våra produkter är ofta bäst i test så jag är inte så förvånad men naturligtvis väldigt . Teleskopskaft, dubbelsidig mopp.


Det är en ren glädje att städa med mikromopp. SP prova tio fuktade moppar. Ren tvätt i alla prisklasser.

Vilken diskar renast och snabbast? Stor variation på kvalitet. Nu har jag tröttnat på den gamla golvmoppen. Nån mirakelmopp som ni rek? En ångtvättmaskin städar snabbt och enkelt.


Proffsens bästa städtips! Av de Smartson-testpiloter som svarat på deras utvärdering är det som skulle rekommendera produkten till en vän. Bäst-i- test hos KTA-Tator.


Bona Floor Cleaning System utklassade andra ledande städprodukter och tilldelades Bäst i Test i ett test nyligen genomfört av oberoende tredje . Läs vidare, och följ med när vi tar en närmare titt på de bästa ångtvättarna på marknaden just nu. I denna artikel om ångtvättar har vi tittat närmare på de mest populära modellerna för närvarande. Trenden med ångtvättar är relativt ny, så det finns ännu inte så många officiella tester. Vi har hittat ett par, men . Att städa tillhör inte de roligaste sysslorna, iallafall inte för majoriteten av oss. Men för att underlätta och göra det enklare att få golven rena så kan det vara en god idé att införskaffa sig en ångtvätt.


Eko-smart, enkelt och effektivt.

Jämför priser och läs recensioner på Städutrustning. Välkommen till PriceRunner! Det finns tre olika varianter på golvmoppar, dels torrmopparna som helt utan vatten suger åt sig damm och smuts, tack vare sina statiska dammdukar för engångsbruk. Till sist finns våtmopparna, som är gjorda av garn eller viskos.


Ergonomisk mopplatta med unikt. Mikrofibermoppar för effektiv rengöring av alla golvytor, väggar och tak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения