fredag 16 december 2016

Roster till vedspis

Hos Spis och Kaminboden finner du reservdelar till vedspisar. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Vi har massor av reservdelar till vedspisar. Vi försöker ha så mycket som möjligt i lager. Vi kan också hjälpa er med att gjuta upp nya delar.


Pannroster är det galler som gör att luft kan tillföras elden underifrån.

Gallermönstret gör också att askan skiljs från veden och kan tas om hand. Roster är den del i eldstaden som med tiden oftast behöver bytas ut. Här hittar du Sveriges bredaste sortiment. Reservation för skrivfel och prisändringar. Behöver du reservdelar till en gammal kakelugn eller kamin?


Vi hittar reservdelenIngenting är omöjligt utom det omöjliga. Kontakta Mariebergs med din förfrågan! Ibland måste spisen sotas, slitdetaljer bytas och ytan svärtas.

Men det allra bästa underhåll din. Sota därefter spisen noga. Tirolia kommer att fungera många år framöver är det inte helt oproblematisk att fortsätta att använda din vedspis eller kökspanna.


Står din Tirolia inför en omfattande renovering föreslår vi att att du ser dig om efter ett modernt och miljövänligt alternativ till din gamla Tirolia. En snygg, funktionell och effektiv vedspis med inbyggda brandväggar. Spisen kombinerar modern förbränningsteknik med attraktiv design. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Jag eller vi har en Tirolia vedspis i köket som jag skulle behöva byta stenar i eldstaden på. Nu är det ju så att Tirolia. Har till och med frågat om det finns någon annan spis som ser likadan ut men det vill dom inte svara på.


Josef Davidsson kapar roster och brännjärn efter önskemål. En mycket prisvärd kamin i hög kvalitet med ugn och spisplatta. Olympia Plus vedspis är till stora delar tillverkad av gjutjärn och har en effekt på kW. Gjutjärnsdelar till Husqvarna spisar Spisdelar. MBS Magnum är en robust, rejäl och rustik vedspis till ett tilltalande pris!


Vidare ska brännjärn och roster inne i spisen kontrolleras.

Har dessa sprickor ska de bytas. Sotning av skorsten och spis ska man alltid vara noggrann med. Ska man inte elda i spisen under en längre period ska all aska avlägsnas.


Askan drar till sig fukt vilket i sin tur kan leda till rostangrepp. Rost på utsidan kan man borsta. EcoTec - BioLine - AgroTec pelletsbrännare. Roster till Energikassetter mm. Reservdel till KMP PellX pelletsbrännare.


Cisternjärn till vedspis. I vårt sortiment finner du bland annat: Kaminer, spisar, vedeldat, spisinsatser, skorstenar, pelletsbrännare samt reservdelar till dessa och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения