torsdag 15 december 2016

Kanalfläkt pris

Kanalfläktar och värmeflyttare för ventilation i hem, kontor, mm. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


BAUHAUS har kanalfläktar i många storlekar t. En del ventilationsprodukter som e. Nu har EC-revolutionen nått kanalfläktssegmentet.

Spara upp till av energin med en kanalfläkt EC. Vi har Sveriges lägsta priser och snabba leveranser. Sätt fart på ventilationen och få bort den fuktiga luften med en effektiv kanalfläkt.


Hos oss kan du välja från ett sortiment av kanalfläktar med hög kapacitet och med marknadens högsta tillförlitlighet. LPKB 1C till riktigt lågt pris Östberg kanalfläkt LPKB. Beställ din kanalfläkt EC direkt i vår webbshop.


Varmt välkommen som kund till oss. Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo. Här hittar du kanalfläktar och rörfläktar till ventilationssystem i t.

Dessa kompletterar kanaler och ventilationsslangar och fungerar som till- eller frånluftsfläktar i husets ventilation. Fläktar för till eller frånluftsventilation med tillbehör. Vi erbjuder även tillbehör för styrning av kanalfläktar med tyristor och transformator. Alltid lågt pris på fläktar hos Skorstensbutiken! Fläkt Fxa Axial In-Line Fan Ø100mm.


CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar.


Kommer även med integrerat motorskydd. För varvtalsreglering kan transformator eller . Köp kanalfläktar till lantbruket. Vi har noggrant valt ut de kanalfläktar vi tror du gillar, som håller år efter år. CK är en circulär kanalfläkt som är kompakt med hög kapacitet och tillförlitlighet. Den är en radialfläkt med rak genomströmning och är mycket enkel att montera.


Motor, Spänningsreglerbar asynkronmotor av ytterrotortyp. Isolationsklass motor, B. Hölje, Falsat hölje, galvaniserad stålplåt. Monteringsläge, Valfritt.

Elektrisk anslutning, Kopplingsdosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения