tisdag 2 augusti 2016

Ventilationsslang köksfläkt

Används till 1mm dimension. Täthetsklass C, med Fresh slangklämmor. Testad på Statens Provningsanstalt i Borås. Ventilationsslang Köksfläktslang Ventilationsslang plast. Spjäll Renslock Ljuddämpare Plastkanaler FTX-system paketpris.


I andra änden passar den till ventilationsrör 125mm.

Begrepp: Paket som innehåller 1st slang och 2st slangklämmor kallas oftast för trumsats eller slangsats, ibland så kallas det enbart för köksslang, köksfläktslang, ventilationsslang för köksfläkt , spisfläktslang etc. Beroende på tillverkare eller försäljare så är det bäst att kolla . Fungerar mycket bra som flexibel ventilationsslang och drar inte ihop sig efter att den är utdragen. Här hittar du även en färdigisolerad imkanal som är typgodkänd. Besök en utav våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris. Typgodkänd köks- ventilationsslang för anslutning mellan köksfläkt eller spiskåpa och imkanal, ventilationskanal och don.


Andra bruksområden är utblås från torktrumlare och torkskåp, eller från punktutsug. Slangen är tillverkad av aluminium och plast (PET ) och förstärkt med en inkapslad ståltrådsspiral.

Det mjuka utförandet ger god . Hej, håller på att bygga ett kök och det är i princip bara köksfläkt och lite lister som ska upp. Nu är det såhär att centrum för. Eventuellt behöver du något för att komma ner i storlek vid fläkten. Prata med närmsta VVS-firma, de har allt du . VENTILATIONSSLANG 150MM 1. Swedcert typgodkännande bevis . Hur stort arbete installationen innebär beror på om du ska göra en helt ny montering som innebär att du måste ordna med ventilationskanal eller om du ska byta ut en äldre köksfläkt och då kan ansluta den nya till den redan befintliga kanalen.


Vid nyinstallation måste du alltså dra en ventilationsslang från köksfläkten, . Snabbslangklämma Ø- 1mm 100-pack. Artikelnummer anger konsumentpackade produkter. Installera utloppet till köksfläkten med monteringskit från Nordic Quality.


Flexibel slang med brett användningsom- råde. Slangen är typgodkänd och utvecklad för de att klara de högsta kraven inom ventilation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения