onsdag 3 augusti 2016

Tätningslist till braskamin

Glasban används till tätning mellan kaminglas och stålram. Drevgarnslim används vid tätning av tex. Vid köp av lösmeter gäller dubbla meterpriset!


Här säljer vi tätningslister, fyrkantiga, runda och platta självhäftande varianter. Om draget är fint i din braskamin är det svårt att kolla om packningen sluter tätt eller om kaminen suger tjuvluft. Om kaminen däremot är kall så är draget sämre och då kan det slippa ut rök om packningen inte sluter tätt.

Om du använder kaminen ofta bör byta packningen varje eldningssäsong. Utöver den två meter långa tätningslisten (tillverkad av glasfiber) ingår även värmetåligt lim och skyddshandskar. Eldfast Tätgarn platt 15mm Eldfast tätningsgarn för tätning vid rörböjar, luckor och anslutningsrör.


Teknisk information Längd: m Diameter: mm. Pris anges per löpmeter eller hel rulle. Läs mer om Vänster eller Högereldad spis.


V – betyder eldstaden på vänster sida om bakugnen sett framifrån. H – betyder eldstaden på höger sida om bakugnen sett .

Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Har en braskamin med glasluckor-fönster och köpte tätningslist på byggfirman som sålde kaminen (Siljaspisen). Självhäftning på ena sidan.


Men det var inte billigt. Tätningslist P-profil, vit. Slipp drag i fönster och dörrar! STOKVIS TAPES Dammtätning 3. Hur i H-E får man fast tätningslisten i gummi?


Alltså den listen som sitter och tätar mellan täckplåten och skorstenen? Fönstren det gäller är insatta. Det är inte svårt att köpa en kamin eller insats men det är några enkla saker som du bör veta innan du drar igång. Här får du veta mer om hur du köper en eldstad och hur du kan få hjälp och svar på frågor. Vi önskar Er lycka till med Er nya kamin och har ni frågor är ni välkommen att kontakta återförsäljaren.


Mer information om lagar och regler för installation av braskaminer finns att få från resp. Montera eventuell ny tätningslist.

Kaminen är förberedd för. Moderna och miljömärkta braskaminer och kaminer från svenska Handöl, numera Contura. Vi har ett brett sortiment av effektiva kaminer. Produktregistreringsnummer.


Befintlig skorsten och elementskorsten. Koppling mellan braskamin och stålskorsten. Placering av braskaminen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения