måndag 2 maj 2016

Vindflöjel dansare

Har man problem med drag kan en vindflöjel förbättra dragfunktionen i rökkanaler och ventilationskanaler. På detta sätt hjälper den till att hålla skorstenen fri från fukt och man slipper stillastående luft när skorstenen inte används. Vindflöjeln fungerar så att . Muffmått i spirostandard.


Kontrollera behov av rengöring en gång per år. EXEMPEL BESKRIVNINGSTEXT.

Avluftshuv ABC- DANSARE av. Den hjälper till att hålla kanalerna fria från fukt och slippa stillastående luft när skorstenen inte används. Dansare 1motverkar vindnedslag och skapar dragförbättring i skorstenen.


Kan förbättra dragfunktionen i rökkanaler och ventilationskanaler, och hjälper till att hålla . ABC- Dansare används som väderskydd för rökkanaler. Finns även i rostfritt mot pristillägg. Klassisk vindflöjel till skorsten även kallad Ballerina eller Dansare.


Tillverkad i blankt, rostfritt stål.

Passar till rökrör 1mm. Flöjeln vänder ryggen mot vinden och förhindrar på så sätt vindnedslag i skorstenen. På insidan av flöjeln bildas en sugande luftström som medför en förbättring av draget i skorstenen.


Den brukar ibland kallas för Dansare eller Ballerina och passar väl in på såväl nya som gamla byggnader. Vi har kompletterat den vanliga svarta med den här varianten i blankt, rostfritt stål som exempelvis . Har ett rör från kammin som är helt öppet, så regn m. Vill samtidigt ha ett bättre drag då det ibland hamnat på fel håll med tråkiga följder :) Var kan man köpa en svart vindflöjel som man själv kan montera på smidigt sätt ? Hur går man annars tillväga för att få en sådan? Skorstensfrågor, regnvatten tar vägen var? Katalogkapitel Takhuvar, tak- och . Storlek 12 utförd i aluzink korrosivitetsklass C4. Väderskydd för rökkanaler.


Mindre plåtarbete kan bli aktuellt SAMT montering av st. Ballerina), Landy Vindstopper eller Dragon finns som tillval. Dessa ersätter den vanliga regnhuven och har också en dragförbättrande funktion.


Regnskydd vid fyrkantig huv, se ovan. KOMPLETTERING MED STEGE ELLER PLATTFORM.

Kalmar läns museum - Photographer Rosberg, Pierre. DigitaltMuseum is a common database for Norwegian and Swedish museums and collections. It provides access to more than four million photographs, objects, works of art and buildings.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения