torsdag 5 maj 2016

Reservdelar till kaminer

Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat. Vi har MASSOR med reservdelar till gamla gjutjärns och täljstenskaminer. Vi kan även i viss mån låta gjuta nya reservdelar. Skicka oss ett mail, gärna med en bild på kaminen i fråga och bifoga . Ett av Sveriges största och bästa reservdelssortiment för både vedspisar och köksspisar.


Tillbehör som brännjärn, roster och roser till mängder av spismodeller.

I vårt sortiment hittar ni reservdelar som brännjärn, cisternjärn och roster. Vi har även andra reservdelar som ni enkelt kan beställa på vår webbplats. Hitta rätt reservdel eller tillbehör till din kamin , pelletskamin eller vedkamin, hos Nordic Heating! Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor.


Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Med små barn och djur i hemmet minskar ett skyddsgaller risken för olyckor. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!


Vi hittar reservdelenIngenting är omöjligt utom det omöjliga.

Här finns även diverse reservdelar och andra . Allt du behöver till kaminer och eldstäder: skorstenar, rökrör, plåtar, korgar m. Reservdelar värmareReservdelar till kaminer. Behöver du reservdelar till en gammal kakelugn eller kamin ? Vi har reservdelar till både nya och gamla eldstäder. Kontakta Mariebergs med din förfrågan!


Våra kaminer är av hög kvalitet och produceras av de bästa råvaror som finns. Med hjälp av ett sexsiffrigt registreringsnummer kan vi spåra ursprunget till en Scanspis- kamin. Detta gör beställning av eventuella reservdelar enklare.


Ingångskontrollen på råvaror och slutkontroll på produkten är med andra ord unik. Vi ger dig fem års garanti. När du köper en komplett kamin från Contura får du alltid fem års fabriksgaranti. God service och tillgång till reservdelar är ytterligare en trygghet under hela kaminens livslängd. Brännkopp för Artels mindre och mellanstora kaminer.


Silikonslang mellan rökrör och pressostat på pelletskamin. Du kan köpa originalreservdelar till din kamin från vår Aduro- webbshop. Om du inte är säker på vilken kamin du har kan du se modellbeteckningen på typskylten på kaminens baksida.


Vi erbjuder års reservdelsgaranti på Aduro- kaminer.

Mer värme av veden och mindre rök ur skorstenen. Aduro-tronic reglerar automatisk luften i din braskamin med ett enkelt drag. Det ger en enkel betjäning, ren förbränning och mindre vedförbrukning. Kaminer Braskaminer - företag, adresser, telefonnummer.


Packning set Ø12mm till lucka, Ø6mm till glas (TT40). Reparation Kit till handtag (TT40). Om ni behöver reservdelar till er kamin i Vänersborg, kassett eller kakelugn så hjälper vi gärna till. Hos oss kan ni även köpa rökrör samt övriga tillbehör.


Ring eller besök vår butik om du har frågor, vill se mer av vårt sortiment eller är i behov av rådgivning gällande skorstenar, murning eller kaminer i Vänersborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения