torsdag 1 oktober 2015

Linds rör karlskoga

De servar både privatpersoner och företag. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner.


Sveriges största söktjänst för öppettider.

Vi utför våra uppdrag med stor skicklighet och gedigen kunskap. Vi installerar alla typer av värmepumpar. Kort och gott – Vi utför egentligen allt som rör VVs. BolagsforPrivat aktiebolag.


Status, offentliga värden, adress mm för Aktiebolaget Linds Rör. Adresser till arbetsställen. Styrelseledamot Lin Anders Fredrik Henry(år). Ansvarig Anders Lind år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Karlskoga. Rörinstallation Karlskoga. Välkommen till ett serviceinriktat VVS företag i Karlskoga. Bland deras kunder finns både privatpersoner och företag.


There are no stories available. Vi har allt du behöver inom VVS och badrumsrenovering. Våra rörmokare hjälper till med installationen - säkert och professionellt. ISS som sköter vår städning. Beträffande kostnad till Samhall så har vi ett pris per månad oavsett om det är en eller flera personer som arbetar.


BIK Support, kr, Lindströms, kr. Biobränslebutiken, kr, Ljungs Elektriska, kr. Bofors Testcenter, kr, Lonnhyttans Fastigheter, kr.


Linds Rör som får undersöka ärendet samtidigt med stamspolningen. Bohult Fastighetsförvaltning, kr, Lyckes Produktionsverktyg, kr. Booforsen Fastighets AB .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения