måndag 2 oktober 2017

Vattenburen fläktkonvektor värme

Det finns många fördelar med att installera en fläktkonvektor i hemmet. Dels sprids värmen på ett riktigt effektivt sätt, samtidigt är dagens konvektorer så tystgående att de absolut inte stör. För att få ut så mycket värme till en så låg kostnad som möjligt bör du placera fläktkonvektorer så långt ner i hemmet som möjligt, optimalt . Ny modell med snyggare design!


Fläktkonvektor för vattenburet värmesystem ! Vi säljer fläktkonvektorer som ger effektivare värme och bättre spridning samt får ut mer av din vattenburna värme.

Läs mer om våra olika fläktelement. En fläktkonvektor ger bättre spridning av din vattenburna värme genom att ansluta fläktkonvektorn till ditt varmvattensystem. I värmeläget gör fläkten så att luften cirkulerar och en ”varmluftskudde” i taket undviks. Istället uppnås en jämn inomhustemperatur med värme som sprider sig i hela rummet, även . Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Ju högre värmekapacitet fläktkonvektorn har, desto lägre kan vattentemperaturen vara.


Med en elegant och tystgående fläktkonvektor får du på ett enkelt sätt behaglig temperatur till ditt hem. Med våra tysta fläktkonvektorer sprids båda värma och kyla runt om i bostaden eller företagslokalen. Vi hjälper dig att hitta rätt fläktkonvektor för dina behov.

En fläktkonvektor avger värme eller kyla utifrån önskemål och är därför vanlig i hotell, kontorsbyggnader, sjukhus, skolor och privatbostäder där det är viktigt att kunna styra. Konvektorerna ger mycket hög effekt och kan, med utmärkt resultat , användas vid konvertering från direktverkande el till vattenburen värme. Vattenburen fläktkonvektor - Varmepumpsforum. En fläktkonvektor kan vara god idé att värma källaren me men det är bra att veta förutsättningarna för att kunna svara på dina frågor.


Om källaren har några år på nacken så är den troligen klent isolerad och kommer tjuva en hel del värme. Vi bor i ett pelletseldat hus med vattenburna radiatorer och mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Nu ska vi bygga ut till ett rum på 30kvm med dubbeldörr och fönster. Rummet ska bli sovrum och blir relativt avskiljt från resten av huset. Det kommer inte vara direkt anslutet till ventilationen.


För dig som behöver extra värme ! I dagsläget har jag ett element men när vi tvättar mycket tar det lång tid för tvätten att torka. I samband med källarrenovering tänker jag använda elementet i tvättstugan på annat ställt . Hjälp med vattenburen fläktkonvektor Beiträge 3. Vid samma framledningstemperatur på vattnet kan man få ut cirka gånger mer värmeeffekt jämfört med en vanlig radiator med samma mått. Detta är en mycket bra investering och utmärkt komplement till vattenburen värme. Ett fläktelement även kallad fläktkonvektor ger bättre spridning av din vattenburna värme.


I exempelvis tvättstugan gör den underverk genom att både värma samt sätta luften i cirkulation. Kan även användas för att avge kyla i en så kallad frikylelösning, där kollektorvätskan i en bergvärmeinstallation avger.

Effektiv fläktkonvektor som enkelt passas in i sockellådan under ett köksskåp. Space Saver ersätter behovet. Planerar du att köpa värmefläkt ? Då har du kommit helt rätt. Det finns några saker som är viktiga att tänka på när du väljer modell.


Handlar det till exempel om ett mindre rum eller rör. Källare eller större utrymmen kan värmas mycket effektivt med en fläktkonvektor. Värmen sprids med en i fläktkonvektorn inbyggd fläkt och därmed slipper man dra rör till flera element i exempelvis en källare.


Om man byter ut sin oljepanna i källaren mot en bergvärmepump, så kan källaren bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения