onsdag 4 oktober 2017

Acetec rd50

Vi har sett ett stort behov av avfuktare, s. Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Acetec A1Filter FTG. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vin torkrum, garage mm.


Fördelen för just EvoDry 6H är att du får en effektiv avfuktning till en låg driftskostnad.

För just det behövs när du använder den för att avfukta utrymmen under långa perioder, som till exempel i ett garage. Varan är inte i sortimentet Vi rekommenderar istället denna vara: Electrolux EXD20DN3W. Avfuktning vid grader C och R. Vi levererar nu med ett väggfäste och en annan typ av slang.


EvoDry 6H har inbyggd hygrostat och levereras med våtgasslang och utloppsstos. Denna produkt finns i följande konfigurationer: Teknisk data. Luftrenare i utmärkt skick.

Hittade även denna som är lite billigare. Men av någon anledning så jobbar den bara effektivt ner till grad. Veldig fornøy durer og går hele vinteren ned til minus med forbruk på - 200W. RD-Sorptionsavfuktare.


Slipper ut varmluft istedet for kondensert vann som fryser. Her er mer info fra noen som . Någon här som finns i branschen och som vet något om dessa (eller andra) alternativ till att köpa en . Genom 2-fas principen har avfuktaren en rad fördelar såsom lägre . Du kanske också gillar detta. Produktbeskrivning Finns i lager.


By On Porslinsvas Havana, Vit. Roland Hällgren, Arvidsjaur. UltimAir AB är återförsäljare till . Jag har dock inte kunnat reda ut vad som skiljer när det gäller driftskostnad för en sådan jämfört med en med vattenkärl.


Någon med erfarenhet av denna eller liknande avfuktare?

Vid byte av värmebatteri rekommenderar vi att man byter samtliga element i produkten. Bryt alltid strömmen när du arbetar med din avfuktare eller aggregat Se listan nedan för hur många värmelement din produkt har. Passar nedanstående produkter: A50S st.


Nopea toimitus koko Suomessa, päivän avokauppa ja erinomaiset hinnat! Sorbtiotyyppisen ilmankuivaimen suodatin, kpl. Tuote on saatavilla myös seuraavissa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения