måndag 1 augusti 2016

Luftförflyttare

Bor du i enplanshus och vill sprida värmen från din kamin eller luftvärmepump till fler rum i huset? Värmeflyttare från din braskamin eller luftvärmepump. Har du problem att få värmen från din braskamin eller värmepump jämnt fördelat i hela huset?


Bli först med att recensera denna produkt. Hur många luftförflyttare vill du ha?

Antal: Lägg i varukorgen. Luta dig tillbaka och njut av att ditt inomhusklimat blir bättre samt får en jämnare temperatur, medans vi installerar luftfförflyttaren för dig. Vi samarbetar med installatörer som har mångårig erfarenhet inom branschen för att arbetet ska bli bra utfört.


När du beställer en installation av luftförflyttare , tilldelar vi installationen till en . Reducera uppvärmningskostnader upp till. Jämnare temperatur och bättre luft i hela huset. Du får jämnare temperatur, bättre luftcirkulation och lägre uppvärmningskostnader.


Genom att utnyttja undertrycket i luftströmmarna kan luftförflyttaren jämna ut temperaturen, sommar som vinter.

En enkel, smart och kostnadseffektiv produkt som . Effektiv värmeförflyttare som transporterar varm eller kall luft från eller till ett rum från ett annat. Designad för att kunna förflytta varm eller kall luft mellan våningsplan. Airmove hjälper dig att cirkulera luften i ditt hus. Perfekt om man vill utnyttja energin från värmekällan på ett effektivt sätt.


Det kommer alltså att gå åt mindre . En svensk uppfinning som löser problemet med ojämn luftcirkulation i Ditt hus och gör Din värmepump eller braskamin upp till effektivare bara genom att få inomhusluften att cirkulera mellan våningarna. Flyttar värme från ett rum till ett annat. PAX 2är en komplett värmeförflyttare med inbyggd varvtalsregulator och termostat för värmetransport mellan rum, olika våningar etc. Observera att dragning av kanaler genom brandcell, t ex pannrum eller garage inte är tillåtet.


Fläkten är av insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med Ø1mm, vid större . Saknar tyvärr produkter på denna sida. Vänligen kontakta oss så hjälper vi dig. Proffsutrustning till kök och tvätt på nätet.


Vi erbjuder snabb leverans och personlig service. Vi gör alltid allt vad vi kan för att du . Fresh Intellivent Celsius Fläkt - Vit Varvtalstyrd fläkt avsedd att transportera överskottsvärme från ett rum till ett annat.

Försedd med inbyggd kalibrer. Jämför priser och läs recensioner på Badrumstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Vi är Sveriges ledande experter på energi och inomhusklimat på nätet.


Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Vi har en kamin i vardagsrummet och den ger bra med värme.


Men värmen stannar såklart kvar i rummet, sprider sig dock till köket ganska bra oxå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения