måndag 2 februari 2015

Utomhusmatta som tål regn

APLADALEN utomhusmatta med noppor 200x3cm. Mattan tål att vara blöt utan att mögla. Krympning med max kan förekomma. Du kan komplettera ditt. Våra altan- och balkongmattor är tillverkade av syntetfiber och tål att ligga utomhus i både regn och solsken.


På baksidan är mattan försedd med nabbar vilket gör att den dränerar och torkar snabbare!

På BAUHAUS finns sköna utomhusmattor som är mycket populära att inreda inglasade rum och balkonger med. Passar utmärkt i utrymmen som behöver en varmare y. En av nyheterna var att utemattan som tål regn och rusk. Fanns ej i butik ännu men här är ett litet smakprov.


Skydda möbeln för regn , gärna med ett välventilerat möbelskydd. Låt möbeln torka helt, minst ett dygn gärna mer, och efterbehandla med Brafabs teakskydd som är helt färglös och förhindrar att fukt och smuts tränger in i träet. Välj mellan stilrena till moderna mönster som passar när du behöver en matta som tål högt slitage.


Finns nu även som du kan lägga ute på altanen eller balkongen som tål regn och snö. När du väljer att använda mattor av pet-yarn, kan du vara säker på att du har en matta som tål lite regn.

Om mattan blir blöt kan du hänga den över en. Den och fiskbensmönstrade LOBBÄK fungerar lika bra inomhus som utomhus. En matta kan lyfta ett rum och fullända det i stilen. Samtidigt skapar det en ombonad känsla som inbjuder till aktiviteter på golvet.


Synnöve Mork som ritat ROSKILDE berättar hur den allsidiga mattan kom till: – Modern konst . Finns två modeller en rund ”Defined” och mattan ”I-am” som finns i två färgställningar. En riktig utomhusmatta kan kosta lite, men jag skulle ändå rekommendera att sattsa på en riktig utomhusmatta som är gjord för att klara regn , smuts och sol. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Cane-Line är välkända för sin fantastiska flätning av konstrottingmöbler, som i Flow får en helt ny vändning. Trenden har hittils pekat mot den täta, fina flätningen, medan Flow är skapad med en b. Tillhörande skiva är Level bordsskiva i teak och keramik.


Balkonginredning i tropiken Textilmatta på täckt balkong. Sist men inte minst bör man alltid välja en mattmodell som tål frost. Korg- och korkbaserade mattor, som sugit in stora mängder vatten, slits . Men den är också praktisk att använda inomhus. Eftersom den är så tålig passar den utmärkt i tvättstugan, hallen eller varför inte i köket. Passar lika bra utomhus som inomhus, eftersom den tål regn , sol, snö och smuts.


Nu har det blivit hög tid att pimpla balkongen, altanen eller terassen med allt från utemöbler, solstolar till parasoll och härliga textiler.

Att hitta de perfekta utemöblerna kan vara allt annat än lätt, så därför har vi listat snygga utemöbler i olika prisklasser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения