måndag 2 oktober 2017

Musfälla i plast

Enkel att gillra och tömma. Behöver ej återapteras efter fångst. Producerad av miljövänlig. Säker och hygienisk slagfälla i plast med tunnel.


Tunneln leder musen i rätt vinkel för effektiv fångst.

Laddas enkelt med olika beten. Genom sin backspärr är den säker både för barn och husdjur. Kan även använda flytande bete. Välkommen till Blomsterlandet! Konstruktionen innebär att musen dödas direkt utan lidande, den kan heller inte fastna med enbart benet eller svansen.


Slagfälla för mus ( plast ). Godkänd av naturvårdsverket. Smidig musfälla i plast !

Effektiv och hygienisk fälla som enkelt laddas med många olika beten. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Mössen dränkes i hink eller dylikt (ingår ej). Fungerar utan tillsyn, inga skadade möss och ingen krånglig inställning. MotMus slagfälla med tunnel är en effektiv och hygienisk slagfälla som är enkel att ladda med bete som lockar till sig musen.


Fällan är säker och har en tunnel som leder musen rakt in i fällan. Musfälla av plast och metall. Det gör den till en säker, effektiv lösning för dig som vill komma till rätta med möss i eller runt ditt. Naturvårdsverket avslår er ansökan.


Ni har kommit in med en ansökan om typgodkännande av fångstredskapet. Enligt er ansökan är det ett . Funktionssäker musfälla i plast där betet bara går att komma åt från ett håll. Klicka här för att läsa mer.


Denna musfälla består av en vippbräda som placeras på l-hink (hink säljs separat). Observera att det inte är tillåtet att använda produkten som musfälla om du fyller hinken som används med vatten. Nytänkande musfälla Vi har testat olika fällor, utan att tidigare lyckas bra.

Eftersom vi säljer en sorkfälla från schweiziska Swissinno, testade vi också den lilla musfällan från dem, i plast med färdigt bete. Endast hos Horsemeup - Sveriges största ridsportbutik online! Miljöcenter AB vill erbjuda bättre och tryggare lösningarna för hem och trädgård inom bl. Vi tar fram lönsammare egenutvecklade konsumentprodukter och lösningar, för hela värdekedjan, med fokus på våra egna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения