torsdag 5 oktober 2017

Kaminer för små rum

På Contura tycker vi att alla ska ha möjlighet att njuta av en riktig vedeldad kamin , oavsett hur mycket utrymme de har. Med en mängd anpassningsbara tillbehör är Contura 8en idealisk braskamin för mindre rum. Alternativt, ta kontakt med din lokala återförsäljare för att se vårt urval av små braskaminer.


Kommer att sätta in en kamin i sovrummet i vårt fritidshus och letar därför efter en liten kamin som passar för detta ändamål. Har som hastigast kikat på Orion från Nordpeis som har en angiven effekt på 2-6 .

Den vackert designade Kota MiniRetro med mjuka linjer sätter sin egen prägel på inredningen. Genom glasluckan skapar flammorna en varm stämning. Eftersom Kota MiniRetro är låg är det lätt att få den att rymmas även i små rum.


Mångsidiga justeringsegenskaper garanterar att kaminen är lätt och enkel att använda. Dovre 1CB kan komplettera. Länge har vi använt oss av små gjutjärnskaminer till våra små utrymmen.


Dessa har sett ut på en mängd olika sätt, men den vanligaste är nog den lilla rektangulära kaminen, spisen eller vedkaminen (namn beroende på var i landet man befinner sig).

Den är oftast gjort av gjutjärn och är svart eller grafitgrå. Utbudet av braskaminer är stort! Vi har valt ut spännande nyheter som är så små att de ryms hos de flesta.


Vi har gjutjärnskaminen 100CB till Sveriges bästa pris! En effektiv kamin till små rum. Kontakta oss via mejl eller ring för senaste rabatterbjudande. Kort om elektriska kaminer.


För att ha en kamin , är det inte nödvändigtvis med ett hus eller en mycket stor lägenhet. Nästan alla kaminer är lämpliga för små rum , faktiskt här kan du välja en kamin til vilken plats som helst i ditt hem - se alla väggmonterade kaminer , och hörnmonterade kaminer , och många . Du kan välja mellan att elda helt öppet, att installera en spis- eller braskassett i den öppna spisen, eller kanske köpa en enkel kamin som tar lite utrymme men värmer gott i små rum. Ska du bygga nytt kan det vara värt att prata med arkitekten om möjligheterna att planera en storslagen eldstad som blir en . Alternativen är många – från små kasetter eller lättare kaminer i plåt och gjutjärn till tyngre kakelugnar och murspisar som både är dyra och kan kräva förstärkningar av golvet.


Oavsett vilken kamin man väljer är det viktigt att tänka på vilket rum den ska placeras i. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. För hushåll som där det vistas små barn kan det vara bra att investera i en inglasad vägghängd kamin med dold öppningsmekanism.

Till skillnad från de flesta små gjutjärnskaminer på marknaden så har Aspen en asklåda för att underlätta askhanteringen. Precis som alla spisar från. Boka hembesök, handla eller fråga oss. Passar perfekt i små rum men har också en given plats i större rum som tilläggs- och mysvärme.


Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning. Kaminen får inte monteras mot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения