tisdag 3 oktober 2017

Iki bastu

Högklassigt finskt hantverk, ram av slitstarkt rostfritt stålnät och svartstålrör av industriell kaliber garanterar hållbarheten och säkerheten av våra bastu-ugnar. Den unika bastu-upplevelsen våra elektriska aggregat har sin grund i den . Välkommen till PriceRunner! Företaget säljer bastuaggregat, skorstenar, tillbehör och basturum och även ånggeneratorer och ångrum.


Vet Du inte vad som stämmer bäst till Din bastu ? Ta kontakt med oss och vi ska gärna hjälpa Dig!

Iki bastuaggregat har små säkerhetsavstånd och kan därför placeras enkelt där du önskar i ditt basturum, vare sig du har en stor eller liten bastu. IKI vedeldade bastuugnar. Iki ger dig ett stiligt aggregat som är gjord i rostfritt stål för att du ska kunna använda aggregatet i många många år.


Gjorde för hand i Finland med högklassiga materialval. Fantastisk bastu med iki -aggregat. Olika vedeldade bastu ugnar och en mängd tillbehör som bastupaneler, häftig belysning och allt som har med bastuinteriör att göra.


Nu är vi i valet och kvalet vilket bastuaggregat som är lämpligt för denna bastu. Så frågan är då, har någon här någon erfarenhet av en bastu i denna storlek samt elaggregat (Forte, Megaline, annat bra ?) och som kanske kan ge lite rekomendationer ?

Iki 10kw bastu upp till 20mkan va något ? I WILL have a sauna in my future home. Virkeskvalitet - Svenskt Trä. Hörnaggregat sparar utrymme i din bastu ! Materialet i bastun är värmebehandlad asp. Genomgång till bastun och duschen sker via snygga glasdörrar.


Upp till personer får plats. Miesten puolelle mahtuu saunojaa ja naisten puolelle 20. Bastun är både rymlig och ljus. Pukuhuoneessa voi nauttia omia virvokkeita tai ostaa paikan päältä.


Iki Monolith aggregaten med en modern design och teknologi har utvecklats till många bastuälskares drömaggregat. Exacta Elbastuaggregat Golvmodell Monolith. Kombinationen av äkta lavasten och rostfritt stål i fulländar de här bastuaggregaten.


Beroende på effektstorlek . Men i vinter kan du hålla dig varm med stilrena bastuaggregat från IKI. Istället för den traditionella plåtlådan har man istället valt sig av en cylinderformad rostfri nätkonstruktion. Detta resulterar i att man får nya bastu -egenskaper som man inte har i en vanlig bastu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения